Έφη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της που θα σας συγκλονίσει!

Η συγκινητική ιστορία της παίκτριας του My Style Rocks!

Έφη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της που θα σας συγκλονίσει!

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, αφού η Έφη Αναστασοπούλου βρέθηκε μια ωραία πρωία από τις πασαρέλες του Μιλάνου στο πλατό του «My Style Rocks»...

Εσωτερική ανάγκη; Τρέλα; Το ψηλόλιγνο μελαχρινό κορίτσι φέρνει τη ζωή της τούμπα και δεν διστάζει να βγάλει νύχια όταν κάτι δεν της αρέσει... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη στην σόουμπιζ! Πέθανε στα 48 του γνωστός ηθοποιός!


Μπορεί από το ξεκίνημα του reality μόδας του ΣΚΑΪ κάποιοι να τη χαρακτήρισαν «ξινή», όμως, λίγες μέρες πριν, η κριτική επιτροπή και οι συμπαίκτριές της «λύγισαν» όταν στην προσωπική της εξομολόγηση μίλησε για τις δύο απώλειες που τη σημάδεψαν...


Μιλάει 4 γλώσσες και λόγω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων έχει ταξιδέψει σε 41 χώρες. Σέβεται τη διαφορετικότητα όλων των ανθρώπων και έχει ως motto της ότι «ακόμη και στα δύσκολα χαμογελάμε και δίνουμε αγάπη στον κόσμο».

Δείτε ακόμη: Τρύφωνας Σαμαράς: Τι απίστευτο καταγγέλλει για το καυτό βίντεο! Όλο το ρεπορτάζ...

H Έφη Αναστασοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 9 Δεκεμβρίου του 1989. Ο πατέρας της, Βασίλης, καταγόταν από εκεί και η μητέρα της από τη Σύρο. Στο αρχοντικό αυτό νησί του Αιγαίου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Η Έφη δεν πρόλαβε να γνωρίσει αρκετά τον βιολογικό της πατέρα, αφού τον έχασε όταν ήταν 4 ετών, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η μητέρα της έμεινε χήρα στα 25 της και εγκατέλειψε την Καλαμάτα για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την αρχοντική Σύρο, όπου είχε την οικογένειά της δίπλα της.

Από μικρή αγάπησε τα γράμματα και ήθελε να είναι εξ ολοκλήρου αφοσιωμένη στο σχολείο... Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σχετικά με τα παιδικά της χρόνια: «Είχα ένα πρόβλημα τραυλισμού από το σοκ που υπέστην λόγω του θανάτου του πρώτου μου βιολογικού πατέρα που όμως με προσπάθεια το ξεπέρασα και πάλεψα μέσα μου για πολλά χρόνια». Όταν ήταν 8 ετών γνώρισε τον «δεύτερο πατέρα της», όπως τον αποκαλούσε, τον Ματθαίο, σύντροφο και δεύτερο σύζυγο της μητέρας της, που της έδωσε αρχές, ποιότητα, παιδεία, αγάπη και ευγένεια...

«Για μένα ήταν συμβουλάτορας, πατέρας, στήριγμα σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου. Δεν ήταν πατριός, ήταν πατέρας, ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε σαν δικό του παιδί και παραπάνω», συμπληρώνει εκείνη, για να καταλήξει: «Λάτρευε τη μητέρα μου και μένα και πάντοτε μας είχε σαν μικρές πριγκίπισσες, ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Μια ψυχή που υπάρχει ως τώρα, ένας άνθρωπος με μοναδικό χιούμορ και αρχές». Εκείνος ήταν που της έμαθε για τη Μαρία Κάλλας, τον Ντέμη Ρούσσο, τη Νάνα Μούσχουρη και την ιταλική μουσική.

Δείτε ακόμη: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε λίγο πριν το γάμο;

Στο σχολείο ήταν άριστη μαθήτρια με επαίνους και αριστεία, λάτρευε τη φιλολογία, τα αρχαία ελληνικά, τη λογοτεχνία, τα Λατινικά και τις Τέχνες γενικότερα. Μικρή έκανε tae kwon do, έχοντας δάσκαλο τον Μιχάλη Μουρούτσο, έκανε πιάνο, αγγλικά, γερμανικά και πάντοτε ήθελε να αποδείξει ότι η γνώση είναι δύναμη και οι γυναίκες έχουν την αντοχή να αντέξουν τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής με χαμόγελο, σεβασμό, υπομονή και επιμονή.

Τα πρώτα βήματα στις πασαρέλες


Η μόδα ήταν ενδόμυχη ανάγκη της, της άρεσε από μικρή, ωστόσο επεδίωξε όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την παιδεία. Αποφοίτησε ως αριστούχος από το Λύκειο και σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα έκανε και ιδιαίτερα σε παιδάκια καθώς εργαζόταν ως μοντέλο. Συνεργάστηκε με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ από το 2013 που πήρε το πτυχίο της έψαχνε για φροντιστήρια ώστε να ασχοληθεί και με τη φιλολογία, αλλά η κρίση δεν της το επέτρεψε. Τότε ένα πρακτορείο από το Μιλάνο, το «Beyond Models», είχε κάνει scouting στην Ελλάδα και επέλεξαν εκείνη, που ήταν εκπροσωπούμενη από το Vn models στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο του 2013 πήγε στο Μιλάνο με συμβόλαιο του πρακτορείου και ξεκίνησε ενεργά να δουλεύει στην πρωτεύουσα της μόδας, όπως επίσης και στο showroom και στα fittings της Blumarine, με την κυρία Άννα Μολινάρι και τους υπόλοιπους σχεδιαστές.

Παράλληλα έκανε διαφημιστικά στο canale 5 της Mediaset, τον τηλεοπτικό όμιλο του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Έκανε το διαφημιστικό της Avon, που παιζόταν για 1 χρόνο στο canale 5 και ήταν η raffinata ragazza (εκλεπτυσμένη κοπέλα). Έκανε fittings για τον Calvin Klein, το showroom του Maison Martin Margiela στο Μιλάνο και στο Παρίσι, φωτογραφίσεις και καταλόγους πολλών Ιταλών σχεδιαστών, editorial, περιοδικά, έχοντας σήμερα ένα book με καταξιωμένους φωτογράφους της Ιταλίας και της Ελλάδας. Της έκαναν πρόταση από το Mademoiselle Agency στο Παρίσι, ενώ πήγε για ένα διάστημα και συνεργάστηκε με τους Jean Claude Jitrois, Barbara Bui και κάποιους άλλους σχεδιαστές.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ και το μεθύσι!


Το άγχος και η απώλεια κιλών


Αγάπησε το Μιλάνο που, πέρα απ’ το εκλεπτυσμένο ύφος και την αύρα του, φιλοξενούσε ανθρώπους κομψούς και ευγενείς. Μετά τον πρώτο χρόνο πήγε σε ιδιωτικό σχολείο και πάλεψε μόνη της για να μάθει άπταιστα ιταλικά, μέχρι που στο τέλος τα κατάφερε. Δεν ήταν όλα ρόδινα όμως στην πρωτεύουσα της μόδας, αφού σιγά-σιγά το μοντέλινγκ άρχιζε να την κουράζει ψυχολογικά λόγω πίεσης και η Έφη ήθελε ξανά να βρει την πνευματικότητά της. «Κάποια στιγμή πέρασα και μια μικρή νευρική ανορεξία, είχα φτάσει 48 κιλά με ύψος 1,78», αποκαλύπτει και συμπληρώνει: «Το άγχος στην Ιταλία και οι δουλειές με έκαναν να χάνω πολλά κιλά ενώ ήμουν ήδη αδύνατη». Τότε επέλεξε να στραφεί στις ευρωπαϊκές σπουδές, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο International Communication στο IULM Universita στο Μίλανο και επίσης European project management στο Venice International University.

Το πτυχίο της φιλολογίας αναγνωρίζεται στην Ιταλία, κάτι που τη βοήθησε πολύ στα μεταπτυχιακά καθώς και στην οργάνωση της ζωής της εκεί. Επέλεξε να αφοσιωθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα και στις διεθνείς σχέσεις, και το γραφείο που εργάζεται βρίσκεται στην Ιταλία – σήμερα έχει ανοίξει παράρτημα και στην Ελλάδα. Συνεργάζονται με δήμους, πανεπιστήμια, ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού, συγγράφουν προτάσεις που επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για ένα επάγγελμα που αγαπάει, διότι χρησιμοποιεί τους ευρωπαϊκούς πόρους για το καλό των ευρωπαϊκών χωρών, αναπτύσσει θέσεις εργασίας και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε περιόδους κρίσης.

Δείτε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη φωτογράφιση με τα σημάδια! «Το έκανα γιατί...» (Βίντεο)

«Έχω δύο αγγέλους που με φυλάνε»


Η Έφη επέστρεψε στην Αθήνα πριν από 5 μήνες όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και λόγω προσωπικών θεμάτων. Πριν από περίπου 40 μέρες έφυγε ο αγαπημένος –δεύτερος– πατέρας της Ματθαίος από τη ζωή... «Πήγαινε και δείξε το στυλ σου, την προσωπικότητά σου», της είπε εκείνος για τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και το έκανε, αφού του το υποσχέθηκε. Ήταν ο άνθρωπος που τη στήριζε πάντοτε, όχι ως πατριός αλλά ως πατέρας. Πέρα από το γεγονός ότι λάτρευε τη μητέρα της και εκείνη, υποστηρίζει πως πατέρας είναι αυτός που μεγαλώνει και αγαπά ένα παιδί, όχι μόνο αυτός που γεννά. Η ίδια, μάλιστα, υποστηρίζει πως ό,τι κάνει, το κάνει για τη μνήμη του και για να στηρίξει τη μητέρα της αλλά και για να τους κάνει υπερήφανους: «Έχω δύο αγγέλους που με φυλάνε, δύο πατεράδες που είναι δίπλα μου πάντοτε. Τον Βασίλη, τον Ματθαίο και μια υπέροχη μητέρα που την αγαπώ και θέλω να την κάνω να χαμογελά...».

* Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ