Φαίη Σκορδά: Σε τρομερή ρήξη με το κανάλι της για το Λιάγκα! Δείτε τι απίστευτο είπε... (Βίντεο)

Πήρε δημόσια θέση!

Φαίη Σκορδά: Σε τρομερή ρήξη με το κανάλι της για το Λιάγκα! Δείτε τι απίστευτο είπε... (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έκανε το απίστευτο σήμερα μέσα από την εκπομπή της!


Η ίδια πήρε δημόσια θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα και ουσιαστικά τάχθηκε κατά του καναλιού που την «φιλοξενεί» με το Πρωινό της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί αγάπη μου βάζεις το χεράκι σου και βγάζεις το ματάκι σου;Τόσο γκάου;


Η Φαίη, αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του ( Δείτε εδώ τι είπε) αν και δεν το συνηθίζει, πήρε τον λόγο και είπε για τον πρώην σύζυγο της και τον πατέρα των παιδιών της από τον αέρα του ΑΝΤ1:

«Δεν μου αρέσει να λέμε αχ κρίμα ο Γιώργος... είναι άδικο αυτό! Για να είμαι ειλικρινής μου τηλεφώνησε η Ελεάννα Τρυφίδου που έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο πολλά χρόνια και καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση γιατί όλοι σχεδόν ήσασταν στην εκπομπή που κόπηκε, στο Late Night! Με τον Γιώργο όντως έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης επαγγελματικά και για αυτό δουλεύαμε μαζί δύο χρόνια στην εκπομπή! Στην Αφροδίτη Γραμμέλη είχα κάνει πρόταση για το πρωινό πριν την εκπομπή με τον Γιώργο και είχε αρνηθεί... για να τα λέμε όλα!

Δείτε ακόμη: Άνω - Κάτω στο "Voice"! Η απίστευτη αποκάλυψη για τα προβλήματα λίγο πριν την πρεμιέρα!


Σχετικά με το Γιώργο, επειδή είμαστε και στον ΑΝΤ1 μου είναι δύσκολο να πω αυτά που θέλω να πω! Έχει να κάνει με επιλογές που δεν ξέρω από που προήλθαν! Δηλαδή είναι ένα πρόσωπο που αρχικά το θέλεις πολύ... Όταν ήρθαμε εδώ στον ΑΝΤ1 είχαμε πριν πάρα πολλές προτάσεις.. ήταν και άλλα κανάλια και άλλες εποχές και ο Γιώργος επέμενε να έρθουμε εδώ γιατί ήταν ο Λάτσιος και ήταν ένα κανάλι πιο συγκροτημένο ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε το Mega από το οποίο φύγαμε!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Το Ρουκ Ζουκ και η Μακρυπούλια βγάζει στη σύνταξη νεαρή παρουσιάστρια!

Εγώ για να είμαι ειλικρινής είπα να πάμε στην καλύτερη οικονομική πρόταση! Μετά πάλι ο Γιώργος είχε προτάσεις αλλά τιμούσε το συμβόλαιο... και εγώ μαζί! Κανείς ποτέ δεν είχε πει ότι θα πάμε αλλού γιατί δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι! Ξαφνικά λοιπόν ενώ έρχεται το Voice με επιτυχία και έρχεται το με μέσο όρο 26% κόβεται.... Ότι τα κανάλια δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες γιατί τα οικονομικά είναι δύσκολα αυτό το ξέρουμε και είναι μια αλήθεια! Αλλά πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί... Είναι φτηνό! Όταν θες να κάνεις κακό σου γυρνάει... αυτό είναι το κάρμα! Από εκεί και πέρα ο Γιώργος έχει υπάρξει αρχισυνταξία στη Real Life, σε εκπομπές, δελτίο ειδήσεων, δεν χρειάζεται να πούμε αχ Γιώργο να πούμε είμαστε μαζί σου! Αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιο του θα ήταν απέναντι και θα τα είχε πάρει όλα! Ας τολμούσαν να τον αφήσουν να φύγει! » Δείτε το σχετικό βίντεο: