Μαυρίδης: Προσβλητική ατάκα για Τανιμανίδη και την φιλία που γίνεται τραπεζικός λογαριασμός!

Η "ατάκα" όλο νόημα του Γιώργου Μαυρίδη για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Μαυρίδης: Προσβλητική ατάκα για Τανιμανίδη και την φιλία που γίνεται τραπεζικός λογαριασμός!

Οι δυο πρώην κολλητοί έχουν... σπάσει εδώ και καιρό! Οι σχέσεις του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη πλέον δεν είναι ούτε καν... τυπικές!

Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο; Τι οδήγησε τα δυο "καρντάσια" να στρίβουν το κεφάλι τους όταν αντικρίζει ο ένας τον άλλον; Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση σοκ: Η μεγάλη ανατροπή! Ποιο κανάλι πέρασε πρώτο μετά από δύο χρόνια!

Την απάντηση την έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης λίγο...καλυμμένη όμως! Ο παρουσιαστής και tattoo artist αναφέρθηκε σε φιλία που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικούς λογαριασμούς! Ποιον "καρφώνει";

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Ο Αντρέας οργανώνει δείπνο για όλους τους Σοφοκλέους!

Εμείς δεν θα πούμε ότι αναφέρεται στον Σάκη Τανιμανίδη και πρώην φίλο του, το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι ένα "καρφάκι" με πικρία το πέταξε!

Δείτε ακόμη: Star: Το κανάλι που κοιμούνται όρθιοι από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο!

Χαρακτηριστικά είπε: "Αυτό που λέει μια παροιμία μην κάνεις με φίλους δουλειές, το θεωρώ λάθος. Θεωρώ καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις μια δουλειά με έναν φίλο καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η λέξη φιλία είναι πολύ σοβαρή. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τότε δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο".

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής "Φωλιά των ΚούΚου" στο βίντεο που ακολουθεί:

Εμείς στο youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι πως οι δυο φίλοι δεν είναι και τόσο... αγαπημένοι και κάποια πράγματα λέγονταν απλά για τα μάτια του κόσμου!

Χαρακτηριστικά τότε γράφαμε:

Μαυρίδης – Τανιμανίδης έπαιξαν μπουνιές και στον κόσμο λένε ότι όλα καλά…

«Έχουμε καλές σχέσεις, μιλάμε, τα λέμε, όλα καλά!»… Όλα ψέματα…Σας αποκαλύπτω σήμερα από το blog μου ότι τα δυο πρώην καρντάσια δεν λένε ούτε καλημέρα, ούτε καληνύχτα και όχι μόνο αυτό, είναι και στα μαχαίρια και ο ένας θάβει τον άλλον όπου βρεθεί και όπου σταθεί…

«Έλα μωρέ με τον μαλάκα τον καβαλημένο που δεν μπορεί να μιλήσει ο χαζός» λέει ο ένας και «Αφού το παιδί είναι κομπλεξικό και αγράμματο!» λέει ο άλλος…. Και δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι στην τελευταία τους συνάντηση πέρσι στην Θεσσαλονίκη σε πασίγνωστο στέκι παραλίγο να παίξουν μπουνιές. Ναι όπως σας τα γράφω, αν δεν ήταν εκεί ψυχραιμότερη φίλοι να τους συγκρατήσουν θα πιάνονταν στα χέρια! Το γιατί μην το ψάχνετε, έχει μεγάλο βάθος και πίκρα…Θα σας το αποκαλύψω σε άλλο ρεπορτάζ μου στο youweekly.gr!!!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Την "πιάσαμε" απίστευτα τσαντισμένη στα ψώνια της! Τι έχει συμβεί;

Λίγο καιρό μετά σας είχαμε ακόμα μια αποκάλυψη δια στόματος Σάκη...

Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για την διαμάχη του με τον Γιώργο Μαυρίδη για το "Survivor"! Τι πραγματικά συνέβη;

Στο πλατό του Θέμη Αναστασιάδη, "Όλα ξεκόλλα", κάθισε ο ο Σάκης Τανιμάνιδης και αποκάλυψε πολλά!

Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τι πραγματικά συνέβη! Ο ίδιος είπε πως η εκπομπή τους έλαβε τέλος καθώς έκανε τον κύκλο του και πέρασε... Ωστόσο, με τον Γιώργο δήλωσε πως μετά την λήξη της εκπομπής η καθημερινή επαφή που είχαν χάθηκε και δεν υπάρχει πλέον κοινή καθημερινότητα.

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Φυσικά σας είχαμε γράψει και για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δυο φίλους...

Αποκλειστικό! Στα δικαστήρια Τανιμανίδης- Μαυρίδης; Τι έχει συμβεί…

Τι έχει συμβεί; Κόλαση… αυτό έχει συμβεί… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, στο blog και το youweekly.gr, ο φίλος Μαυρίδης που κάνει και μια ποιοτική εκπομπή στον Αlpha είναι στα κάγκελα με τον Τανιμανίδη. Συγγνώμη, όχι ακριβώς στα κάγκελα, βγάζει αφρούς από το στόμα, ένα γενικά ήρεμο παιδί, χαλαρό και σε φάση μόνιμης νίρβανας από άποψη και θέση ζωής, τα έχει πάρει στο κρανίο. Τι έγινε θα σκέφτεστε; Η αιτία δεν είναι μια γυναίκα, δεν είναι χρήματα, δεν είναι που πλέον δεν είναι φίλοι, είναι μια……

…κίνηση του Τανιμανίδη που έχει τρελάνει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Στον Δρόμο».
Τι συνέβη; Ο Σάκης ως εμπορικό μυαλό και έξυπνος επιχειρηματίας, σκέφτηκε να εκμεταλλευθεί τον τίτλο «world party» και να κάνει ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Και ναι το έκανε! Την εκπομπή που συμπαρουσίαζε με επιτυχία μαζί με τον Μαυρίδη από το κανάλι του Αlpha, την έκανε ταξιδιωτικό γραφείο, με τίτλο «World party traveler»!

Αμέ! Να ο Σάκης Τανιμανίδης και παρουσιαστής και ιδιοκτήτης εστιατορίου πίτσας και τώρα ιδιόκτητης ταξιδιωτικού γραφείου. Αυτό το παιδί τελικά έχει πολλά ταλέντα. Ένα πρόβλημα μόνο υπάρχει και το όνομα του προβλήματος…Γιώργος Μαυρίδης. Ο άνθρωπος σου λέει, κάτσε ρε μάγκα, μαζί κάναμε μια επιτυχία, μαζί ταλαιπωρηθήκαμε, μαζί υλοποιήσαμε το concept! Έρχεσαι τώρα την δική μου δουλειά σου λέει να την κάνεις «μπίζνα»; Αν και ο Μαυρίδης ξέρει ότι δεν είναι ο τίτλος στο όνομα του το «world party» ως σήμα, έχει κατοχυρωθεί από άλλον, πιθανώς τον Σάκη.

Παρόλα αυτά όμως, του λένε οι φίλοι του ότι έχει υπόθεση στο δικαστήριο που αφορά στην φήμη του σήματος!!! Δηλαδή, ναι μεν το σήμα δεν του ανήκει, αλλά το έκανε γνωστό κατά 50%, άρα υπάρχει υπόθεση σοβαρή για το δικαστήριο. Οι φίλοι του Μαυρίδη τον πιέζουν να κάνει την κίνηση και να πάει στα δικαστήρια τον Τανιμανίδη για το ταξιδιωτικό γραφείο world party traveler (Να και διαφήμιση σου κάνω Σάκη για να μην με βρίζεις) όμως ο Μαυρίδης το σκέφτεται…Δεν είναι άνθρωπος που λύνει έτσι τις διάφορες του. Πάντως σίγουρα θα εκτιμούσε μια κίνηση καλής θέλησης! Ακούει ο Σάκης από Άγιο Δομίνικο…