Νίνο: Δεν κρύβεται η αδυναμία στους γονείς του... Οι τρυφερές αναρτήσεις!

Τι "ανέβασε" ο τραγουδιστής;

Νίνο: Δεν κρύβεται η αδυναμία στους γονείς του... Οι τρυφερές αναρτήσεις!

Έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά φροντίζει να το... "φωνάζει" και δημόσια!

Ο λόγος για τον Νίνο Ξυπολυτά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αφοπλιστική απάντηση Ελληνίδας ηθοποιού για την καριέρα μέσω... κρεβατιού!

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και εκτός από τα επαγγελματικά του βήματα και στιγμές της καθημερινότητας του, δημοσιεύει και φωτογραφίες από το παρελθόν.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Ο Βερύκιος τα έβαλε με την Παναγία, δεν θα τα βάλει μαζί μου;"

Ο Νίνο δημοσίευσε μέσω Instastory μια φωτογραφία των γονιών του αρκετά χρόνια πριν και έγραψε: "40 χρόνια + και κοιμούνται μαζί. Μαμά, μπαμπάς." ενώ πριν λίγες μέρες είχε "ανεβάσει" μια φωτογραφία της μητέρας του με εκείνον μωρό στην αγκαλιά του και είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Ότι είσαι,οπως κιαν είσαι,οπως σκέφτεσαι,οτι αναμνήσεις έχεις απο τα παιδικά σου χρόνια,όλα αυτά έρχονται απο το πώς σε μεγαλώσαν οι γονείς σου.

Δείτε ακόμη: Εύη Βατίδου: Η κόρη είναι πιο όμορφη από τη μαμά! Δείτε την για πρώτη φορά!

Οτι θα κάνεις απο δώ και πέρα μεγάλε,είναι καθαρά δικό σου θέμα,παίρνεις τις ευθύνες σου,κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου.Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον. Μαμά μου,Μπαμπά μου,σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα.Είμαι έτοιμος για όλα.Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό.Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση.Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω" εκφράζοντας την αδυναμία που τους έχει!

Δείτε τις αναρτήσεις του τραγουδιστή: