"Έτσι ξεπέρασα την επιλόχεια κατάθλιψη" - Συγκλονίζει η ηθοποιός!

Τι αποκάλυψε η πασίγνωστη ηθοποιός;

Η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε τη δική της αλήθεια και συγκλόνισε!

Η Gwyneth Paltrow μέσω του προσωπικού της site Goop, εξομολογήθηκε όσα πέρασε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Μαγειρεύει έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στην κουζίνα της!

Η 46χρονη ηθοποιός, μιλώντας για την επιλόχεια κατάθλιψη που αντιμετώπισε στη δεύτερη γέννα της δίνει δύναμη δημοσίως! Τονίζει επίσης, πως ο πρώτος που αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά είναι ο σύζυγός της ο οποίος ήταν υποστηρικτικός και δίπλα της συνέχεια.

Όταν γέννησε τον γιο της, Moses μαζί με το μωρό ήρθε και η κατάθλιψη, κατάσταση που δεν είχε αντιμετωπίσει όταν είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για βιασμό!

"Είχα επιλόχειο κατάθλιψη, όπως ξέρετε, μετά τον γιο μου. Ένας γιατρός προσπάθησε να με βάλει στα αντικαταθλιπτικά και σκέφτηκα, για μερικούς ανθρώπους είναι σίγουρα σωτήρια. Σκέφτηκα, "Δεν θα ήταν καλύτερα να πάω για ψυχοθεραπεία, να ξεκινήσω ξανά να γυμνάζομαι, να σταματήσω την κατανάλωση αλκοόλ, κι απλώς να δώσω στον εαυτό μου λίγο χρόνο αναζωογόνησης και να κοιμάμαι περισσότερο; Έτσι ξέφυγα" σημείωσε η Paltrow.

"Ήμουν σε κατάσταση σοκ επειδή ποτέ δεν πίστευα πως θα ήμουν ένα άτομο που θα πάθαινε επιλόχειο κατάθλιψη. Ήμουν σε τέτοια ευφορία μετά την πρώτη εγκυμοσύνη μου, όταν γεννήθηκε η Apple, που υπέθεσε πως θα συμβεί το ίδιο με τον Mosey. Πέρασα όμως μερικές πολύ σκοτεινές στιγμές", αποκάλυψε.