Απίθανος Τσιμιτσέλης: Παραδέχεται σε συνέντευξη του,ότι στην Γερονικολού στέλνει πονηρά ερωτικά μηνύματα. «Της στέλνω...»

Και όμως το είπε!

Απίθανος Τσιμιτσέλης: Παραδέχεται σε συνέντευξη του,ότι στην Γερονικολού στέλνει πονηρά ερωτικά μηνύματα. «Της στέλνω...»

Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι τόσο αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.


Από τις απαντήσεις του στη real news παρακάτω θα καταλάβετε ότι το παιδί είναι τρέλα ερωτευμένο με τη συγκεκριμένη γυναίκα μάλιστα προχώρα σε αποκαλύψεις που δεν μας έχει συνηθίσει ποτέ και σε καμία σχέση του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τα σχόλια του Σκουλού! «Αυτά που λέει είναι...»

Ερώτηση: Άνθρωποι του περιβάλλοντος σου μου λένε πως στέλνεις πολύ τρυφερά μηνύματα στην Κατερίνα σου Γιάννη.

Απάντηση: Έχεις χακάρει το κινητό μου Βασίλη εκεί έχεις φτάσει. OK λοιπόν το παραδέχομαι. Δεν της στέλνω ψυχρά μηνύματα τύπου γεια τι κάνεις και λοιπά την στέλνω τρυφερά γλυκά μηνύματα που αφορούν όμως μόνο τους δυο μας. Όταν είσαι τόσο ερωτευμένος τέτοια στέλνεις. Αλλά πες μου που τα μαθαίνεις όλα αυτά.

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε τη πλαστική της! «Έχω κάνει...»

Ερώτηση : Έχω καλές πηγές. Οι οποίες όμως πρέπει να σου πω πως να παραπλάνησαν όταν μου είπαν πως θα κάνετε την πρώτη σας δημόσια έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα του Χτυποκάρδια στο θρανίο όπου θα πρωταγωνιστήσει Κατερίνα.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου!

Aπάντηση: Θες να κινούμαστε βάση σχεδίου και προγραμματισμού. Χαλάρωστε παιδιά που θα οργανώσουμε και επίσημη έξοδο,αρκετά είπαμε όμως για όλο αυτό.