Καλλιστεία 2018: Την ξεφτίλισαν στο GNTM αλλά βγήκε Star Hellas! (Βίντεο)

Τα κατάφερε και μάγεψε τους πάντες!

Καλλιστεία 2018: Την ξεφτίλισαν στο GNTM αλλά βγήκε Star Hellas! (Βίντεο)

Μπορεί να την έκαναν να κλάψει για τις πλαστικές και το τατουάζ της στο Next Top Model αλλά εκείνη διεκδίκησε το στέμμα της Star Hellas στα καλλιστεία του Μακεδονία που έγιναν χτες, Κυριακή στο Γκάζι και τα κατάφερε!


Το 22χρονο μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα είναι η νέα Star Hellas Hellas που μάγεψε τους κριτές εχτές στο Γκάζι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H συγκλονιστική ιστορία πίσω από τα τατουάζ της

Η Ιωάννα Μπέλλα, είναι η κούκλα κόρη βιομήχανου κρέατος από την Βέροια, που είδαμε στο Next Τop Model!

Σε συνέντευξη της, στο "Οne Man" και τον Πάνο Κοκκίνη, είχε εξηγήσει την σημασία των τατουάζ της και η ιστορία πίσω από αυτά είναι συγκλονιστική!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα,Δευτέρα 1η Οκτωβρίου!

"Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω."

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε μυστικά! Οι πρώτες φωτογραφίες...

"Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω"


"Το χειρότερο ήταν ότι, επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν γιατί δεν μπορώ να περπατήσω, μου έκαναν εξετάσεις μέχρι και για όγκο στο κεφάλι. Το συγκεκριμένο βράδυ, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ήταν το χειρότερο της ζωής μου"

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Δευτέρα 1η Οκτωβρίου;

"Την πρώτη φορά που πήγα στο σχολείο με το καροτσάκι ήταν πολύ άβολα. Αλλά τόσο οι φίλοι μου όσο και οι καθηγητές μου με έκαναν νιώσω καλά. Σηκώθηκα από το καροτσάκι στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Αλλά συνέχισα να παίρνω χάπια και να κάνω εντατικά φυσικοθεραπείες για άλλο 1 1/2 χρόνο", είχε πει μεταξύ των άλλων η Ιωάννα Μπέλλα!