Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την κούκλα μαμά της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ίδια η μαμά της!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την κούκλα μαμά της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα της Ελληνικής showbiz μια και η καριέρα της έχει φτάσει μέχρι και το εξωτερικό, ωστόσο στο πλευρό της πάντα έχει την αγαπημένη της μαμά.

Το διάσημο μοντέλο το βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον ρόλο του κριτή στο GNTM και τα γυρίσματα συνεχίζονται ασταμάτητα μιας και είναι ακόμη η αρχή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην Ελληνική showbiz! Πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη

Σε ένα από τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μια ευχάριστη έκπληξη μιας και την επισκέφθηκε η μαμά της. Οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι πολλές και μέσα από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλάβαμε από που πήρε την ομορφιά του το εντυπωσιακό μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Η ανακοίνωση στα social media για το νυφικό της! "Θα είναι..."

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε "Καλό μήνα από εμένα και την μανουλίτσα μου".

ΠΗΓΗ Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα της Ελληνικής showbiz μια και η καριέρα της έχει φτάσει μέχρι και το εξωτερικό, ωστόσο στο πλευρό της πάντα έχει την αγαπημένη της μαμά.