Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Αποφάσισα να τους διαψεύσω!" - Τι λέει για το Bake Off;

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου:

Για τον λόγο που δέχτηκε να αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στο καινούργιο παιχνίδι "Bake Off Greece" μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Glow και εξομολογήθηκε πως ήθελε να διαψεύσει τους... φίλους της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νατάσσα Μποφίλιου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο από το ταξίδι του μέλιτος!

Πρώτη φορά σε παρουσίαση εκποµπής και µάλιστα µε άξονα τη ζαχαροπλαστική. Τι σε ενέπνευσε να προχωρήσεις στη συγκεκριµένη συνεργασία;

Ο Alpha είναι ένα «σπίτι» που µε φιλοξένησε αρκετά χρόνια. Όταν µου προτάθηκε να παρουσιάσω την εκποµπή δέχτηκα µε µεγάλη χαρά. Ο συνδυασµός του να βρεθώ σ’ ένα οικείο περιβάλλον, µε µία ιδιότητα µε την οποία δεν είµαι καθόλου εξοικειωµένη µου φάνηκε ενδιαφέρων. Επίσης, η φύση και η θεµατολογία της εκποµπής ήταν πολύ σηµαντικοί λόγοι. Έχει τύχει να µείνω καρφωµένη στην οθόνη βλέποντας πώς φτιάχνονται όλα αυτά τα εδέσµατα!

Δείτε ακόμη: Beat Buzzer: Τι θα μας δείξει ο Γιώργος Μαυρίδης στο δεύτερο επεισόδιο;

Άρα, θεωρείς το Bake off ένα επαγγελµατικό στοίχηµα για σένα.

Όντως! Οι φίλοι µου πίστευαν ότι ποτέ δε θα καταφέρω να φτιάξω ένα γλυκό της προκοπής κι αποφάσισα να τους διαψεύσω! Ε δεν µπορεί, κάτι θ’ αποκοµίσω από την εµπειρία. Το στοίχηµα είναι να δηµιουργήσουµε ένα πρόγραµµα που θα «γλυκάνει» τους θεατές και θ’ αναδείξει το ταλέντο των συµµετεχόντων. Προσωπικά, δεν έχω βλέψεις στο κοµµάτι της παρουσίασης. Είναι µια νέα εµπειρία που χαίροµαι ν’ αποκτήσω. Περισσότερο µε ιντριγκάρει το πρωτόγνωρο και το πόσο διαφορετικό είναι απ’ ό,τι έχω κάνει ως τώρα. Μ’ αρέσει να δοκιµάζοµαι και να δοκιµάζω. Και προβλέπεται να δοκιµάσω πολλά… γλυκά!