GNTM: Χωρίς όρια νέα επιθετική και απαράδεκτη προσβολή σε παίκτρια για πλαστικές! «Αντί να αγόραζε τσάντες βάζετε...» (Βίντεο)

Την στόλισαν κανονικά!

GNTM: Χωρίς όρια νέα επιθετική και απαράδεκτη προσβολή σε παίκτρια για πλαστικές! «Αντί να αγόραζε τσάντες βάζετε...» (Βίντεο)

Οι υποψήφιες του Greece’s Next Top Model έβαλαν για μια ακόμη φορά φωτιά στις τηλεοράσεις μας!


Τα κορίτσια βρέθηκαν για ακόμη μία ημέρα μπροστά στους κριτές και τα σχόλια έδωσαν και πήραν! Διαβάστε παρακάτω...


Η Ειρήνη διεκδίκησε την είσοδο της στην επόμενη φάση και εμφανίστηκε μπροστά του! Λίγο αργότερα ωστόσο παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστική στήθους!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου!

Ο σχεδιαστής Αγγελος Μπράτης πήρε τον λόγο και είπε: «Είναι η καινούργια μόδα, αντί να αγοράζετε τσάντες, βάζετε στήθος».

«Μπαμπάς ρωτάει την κόρη: “Τι θέλεις για τα γενέθλιά σου”, “λίγο στήθος”», πρόσθεσε ο σχεδιαστής και η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε: «Και λίγο υαλουρονικό οξύ στα χειλάκια μπαμπά, 1/4».

Αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου;

«Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο», είπε η 23χρονη Ειρήνη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι άλλοι τρεις κριτές της έδωσαν «ναι» και η Ειρήνη πέρασε στην επόμενη φάση! Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS