Πάνος Μουζουράκης: Η παίκτρια του Voice που τον έφερε σε δύσκολη θέση. "Αλήθεια Πάνο; Δεν με θυμάσαι;"

Δείτε τι του είπε η παίκτρια!

Πάνος Μουζουράκης: Η παίκτρια του Voice που τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Η νεαρή Χριστίνα μπορεί να μην έκανε τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν, ωστόσο, σίγουρα τράβηξε την προσοχή τους και σίγουρα του κοινού και του Πάνου Μουζουράκη.

Μετά το τέλος του τραγουδιού η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος ήρθε σε δύσκολη θέση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τι συμβαίνει με την Τριανταφυλλίδου; Ο μυστηριώδης άντρας που ποζάρει στο πλευρό της!

Η Χριστίνα του είπε πως γνωρίζονται από παλιά και θα έπρεπε να την θυμάται. Οι υπόλοιποι κριτές ξεκίνησαν να τον πειράζουν και τότε ο τραγουδιστής τους είπε "Για ένα πρόβλημα που μπορεί να έχω εσείς με κάνετε να νιώθω άσχημα".

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε!

Η παίκτρια συνέχισε λέγοντας στον Πάνο Μουζουράκη πως γνωρίζονται από τις Σπέτσες πριν από μερικά χρόνια, επιμένοντας "Αλήθεια Πάνο; Δεν με θυμάσαι;". Ο τραγουδιστής της απάντησε "Δεν έχω πάει ποτέ Σπέτσες" με την κοπέλα να του απαντά "Έλα τώρα" και τον ίδιο να αλλάζει την απάντηση του λέγοντας "Έχω πάει Σπέτσες".

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου: Η τρυφερή φωτογραφία του που γκρέμισε το Instagram

Η παίκτρια προσπάθησε να τον κάνει να την θυμηθεί αναφέροντας του πως έχουν πιει μαζί κοκτέιλ, παρόλα αυτά ο Πάνος Μουζουράκης δεν την θυμήθηκε. Μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση ούτε να κατάφεραν να βγάλουν άκρη με τον τραγουδιστή, τουλάχιστον ο ίδιος την συνόδευσε εκτός σκηνής.