GNTM: Αυτή είναι η transgender που πήρε τέσσερα ναι αλλά δεν θα την δούμε ποτέ γιατί... (βίντεο)

Γιατί δεν συνέχισε η Καίτη Γραμμά;

GNTM: Αυτή είναι η transgender που πήρε τέσσερα ναι αλλά δεν θα την δούμε ποτέ γιατί... (βίντεο)

Είναι όμορφη, ψηλή, ξανθιά, αδύνατη και ενθουσίασε τους κριτές του Greece's Next Top Model! Απέσπασε τέσσερις θετικές ψήφους ωστόσο δεν θα την δούμε ποτέ στις οθόνες μας!

Γιατί όμως η Καίτη Γραμμά δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της στον διαγωνισμό ομορφιάς; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Ανδρούτσου: Δεν πάει ο νους σας τι είδους θεραπεία έχει κάνει!

Η Καίτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για όλα! Αποκάλυψε μάλιστα και τον λόγο που δεν προχώρησε στην επόμενη φάση...

"Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… "Ε, είσαι αγόρι". Στη Βίκυ είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι "έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας". Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπό μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι" είπε Η Καίτη στην κάμερα του Πρωινού.

Δείτε ακόμη: "Δεν ήξερα ποιος είναι ο Κοντιζάς!" - Αδιανόητο "άδειασμα" στον αγαπημένο σεφ!

Όσο για τον λόγο που δεν μπήκε; Αυτό είχε να κάνει με το νομικό κομμάτι του διαγωνισμού καθώς δεν είχε ταυτότητα, πράγμα που της έκοψε την είσοδο στο παιχνίδι!

Η Καίτη Γραμμά τόνισε πως οι κριτές ήταν πολύ διακριτικοί μαζί της και την ρώτησαν αν θέλει να φορέσει ή όχι μαγιό κατά τη διαδικασία της οντισιόν...

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μεγάλο ψέμα για τις πλαστικές! Η φωτογραφία ντοκουμέντο με το πως ήταν πριν!

Το transgender μοντέλο έχει δουλέψει σε και Μιλάνο και ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling στην ηλικία των 14 ετών! "Ανέβηκα πρώτη φορά στα ψηλοτάκουνα της αδελφής μου και κατάλαβα πως αυτό ήταν που ήθελα" είπε το μοντέλο.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS