Μαιρη Συνατσάκη: Απαράδεκτη και γελοία η συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της δημοσιογράφους! Ο πρώην και η φυγάδευση...

Τι έκανε η Μαίρη Συνατσάκη;

Μαιρη Συνατσάκη: Απαράδεκτη και γελοία η συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της δημοσιογράφους! Ο πρώην και η φυγάδευση...

Μπορεί να έχουν χωρίσει ωστόσο κατάφεραν να κλέψουν την... παράσταση με την κοινή τους εμφάνιση!

Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Στεφανιδου! Κόλαση για την πρωτιά!

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα θεατρικά βραβεία κοινού το βράδυ της Τετάρτης, όπου οι πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί βραβεύτηκαν για την περασμένη θεατρική σεζόν.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Το «Τατουάζ» άντεξε το... σφυροκόπημα από το The Voice ή κατάρρευσε;

Μια σύμπτωση όμως έφερε την Μαίρη και τον Σπύρο πρόσωπο με πρόσωπο και ας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετούς μήνες. Οι διοργανωτές τους ανέβασαν μαζί στη σκηνή με την Μαίρη Συνατσάκη να πρέπει να βραβεύσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Η Μαίρη του παρέδωσε το βραβείο του και του έδωσε και ένα φιλί στο μάγουλο γεμάτο όμως αμηχανία. Λίγη ώρα πριν όμως το συγκεκριμένο περιστατικό η Μαίρη έκανε μια απαράδεκτη κίνηση... Κάτι που σίγουρα εμείς δεν το περιμέναμε από την αγαπημένη Mairiboo!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ελένη Μενεγάκη, της γύρισαν οι τηλεθεατές την πλάτη;

Την ώρα που η παρουσιάστρια μιλούσε στους δημοσιογράφους απάντησε ορθά κοφτά πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά και όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, εκείνη απλά έφυγε αφήνοντας... "παγωτό" τους δημοσιογράφους ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής την... φυγάδευσαν!