My Style Rocks 2: Μπινελίκια και κλάματα! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φωτεινή - Τάμτα! (βίντεο)

Άναυδοι έμειναν οι κριτές με όσα άκουγαν!

My Style Rocks 2: Μπινελίκια και κλάματα! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Φωτεινή - Τάμτα! (βίντεο)

Δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και αυτό φαίνεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο!

Οι παίκτριες του My Style Rocks δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν... νύχια, αυτό όμως που έγινε στο σημερινό επεισόδιο δεν το είχαμε ξαναδεί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Την... ξεπουπούλιασαν! Δεν άφησαν την Παπαδέλη σε χλωρό κλαρί... (Βίντεο)

Τα μπινελίκια έδιναν και έπαιρναν και ο σκηνοθέτης έτρεχε να προλάβει τα... μπιπ! Ευτυχώς που δεν είναι live το επεισόδιο και κάλυψε τα... γαλλικά των κοριτσιών!

Τάμτα Μαστοράκη και Φωτεινή Τράκα ήρθαν σε έντονη σύγκρουση μπροστά στους άναυδους κριτές οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει προηγηθεί. Σε ρολο.. guest εμφανίστηκε και η Εύα Μπάση η οποία πήρε το μέρος της Τάμτα και... "φούντωσε" ακόμα περισσότερο την Φωτεινή.

Δείτε ακόμη: Παίκτης του Dream Show αγνώριστος στην σκηνή του The Voice! (Βίντεο)

Κατακόκκινη από τα νεύρα της η Φωτεινή μάλιστα, κάποια στιγμή σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό αφού ήταν έτοιμη να πιαστεί μαλλί με μαλλί με τις υπόλοιπες.

Ακούστηκε μέχρι και ότι έφυγαν... μπότες κάποια στιγμή στα παρασκήνια, προς άγνωστη κατεύθυνση και άγνωστο στόχο.

"Δυστυχώς αυτό το παντελόνι το είχα δει στους εφιάλτες μου" σχολίασε η Φωτεινή για το dress code της Τάμτα και αυτό ήταν το σπίρτο για να ανάψει το... γλέντι! Η Φωτεινή ξεκαθάρισε πως δεν ταιριάζει καθόλου με την Τάμτα ενώ η Τάμτα χαρακτήρισε την Φωτεινή νευρική. "Κρίμα να πούμε κι άλλα" είπε και προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η συγκινητική ιστορία της 18χρονης Δέσποινας που συγκλόνισε τους κριτές...

"Πάμε παρακάτω... Τρέμω" είπε αλλά τελικά δεν πήγαν... παρακάτω...

Η Τάμτα από τα νεύρα της ξέσπασε σε κλάματα ενώ η Φωτεινή δεν άντεχε με όσα άκουγε και αποχώρησε για λίγη ώρα από το πλατό. Νωρίτερα είχε πει πως αν δεν υπήρχε συμβόλαιο στη μέση που δεσμεύει τις παίκτριες θα είχε φύγει!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: