Αποκλειστικό: Nomads έρχονται μηνύσεις και αγωγές! Μπορεί να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι επειδή μοιάζει με το "Survivor"!

Τι έχει συμβεί με το Nomads; Γιατί μοιάζει με το Survivor;

Αποκλειστικό: Nomads έρχονται μηνύσεις και αγωγές! Μπορεί να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι επειδή μοιάζει με το

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, βλέπουμε όλα τα δεδομένα, τις αλλαγές και τους νέους κανονισμούς του reality επιβίωσης του ANT1.

Το Nomads2, Μαδαγασκάρη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Αυτή είναι η μπομπονιέρα και το προσκλητήριο του γάμου της!

Ας ξεκινήσουμε από τις ομάδες. Αντί για τρεις, όπως τις γνωρίσαμε στις Φιλιππίνες, φέτος οι ομάδες θα είναι δύο. Οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι», εμπνευσμένοι από τα άγρια ζώα της αφρικανικής πανίδας θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος, μια ονειρεμένη τροπική τοποθεσία. Εκεί, οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή τα πράγματα δυσκολεύουν. Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Τα αγωνίσματα του Nomads:
Οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα:

«Αγώνισμα της Επικράτειας»
Θα το παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάθε Πέμπτη. Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί», ενώ η χαμένη θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή.


«Αγώνισμα της Ασυλίας»
Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας», που είναι όπως αντιλαμβάνεστε το κρίσιμο αγώνισμα που θα κρίνει και την παραμονή των παικτών, αλλά και την αποδυνάμωση της ηττημένης ομάδας, αφού τα μέλη της θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

«Αγώνισμα των Αρχηγών»
Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών». Οι δύο αρχηγοί αγωνίζονται σε μια μάχη με ιδιαίτερη σημασία. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του.

Ο Δήμος και ο Άγγελος Χαριστέας προετοιμάζονται για την είσοδο του πρώτου στο Nomads ANT1
«Μονομαχία» και LIVE

Δείτε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Αυτή είναι η μπομπονιέρα και το προσκλητήριο του γάμου της!


Την Κυριακή, θα διεξάγεται «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Η ψηφοφορία των τηλεθεατών θα ξεκινάει όταν - αμέσως μετά τη λήξη της «Μονομαχίας» - ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα.


Η ψήφος θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το «Nomads-Μαδαγασκάρη».

Όταν τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίζει το LIVE! Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη». Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Τι ασφαλιστικά μέτρα, όμως, ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός για να μην ξεκινήσει ποτέ το Nomads;

Πάμε όμως στο παιχνίδι. Αυτό που θα δείτε εσείς φέτος στους δέκτες σας δεν θα έχει καμία σχέση με ότι βλέπατε πέρσι. Οι άνθρωποι έχουν αντιγράψει 100 τοις 100 το survivor.

Οι ομάδες δεν είναι πλέον τρεις αλλά είναι δύο. Δεν υπάρχει βίλα που μένει κάποια ομάδα αλλά η βίλα πλέον είναι έπαθλο. Και πάμε στο πιο σημαντικό. Οι δύο ομάδες μένουν και διαβιώνουν όπως μπορούν σε παραλία όπως δηλαδή ακριβώς στο Survivor.

Τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσουμε επίσης δεν έχουνε καμία σχέση με πέρσι. Είναι πιο γρήγορα πιο αθλητικό και ίσως και πιο εύκολα. Έχουν αντιγράψει από ότι μου μεταφέρουν πληροφορίες μου,σχεδόν όλα τα παιχνίδια του survivor με μικρές παραλλαγές. Ο Σκάι παρακολουθεί στενά την ιστορία και μπορεί ως κανάλι να μην κάνει καμία κίνηση για να σταματήσει την παραγωγή του ΑΝΤ1 όμως ο Τούρκος παραγωγός μου λέει ο πληροφοριοδότης μου ότι έχει έτοιμα ήδη τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του NOMADS.


Μάλιστα επειδή την προηγούμενη φορά πέρσι είχανε χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα από το Έψιλον και το πιστό αντίγραφο το survival ένα αστείο παιχνίδι ,τώρα φαίνεται να είναι περισσότερο έτοιμοι για να σταματήσουν άλλη μία αντιγραφή του survivor. Το αν θα τα καταφέρουν η όχι δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι από τις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει πανηγύρι στην ελληνική τηλεόραση. Τουλάχιστον θα έχουμε δουλίτσα.