Δημήτρης Σκουλός: "Δεν είναι bullying να πω σε μια κοπέλα που είναι το υπόλοιπο από το 1,55!"

Η απάντηση του φωτογράφου στους επικριτές του!

Δημήτρης Σκουλός:

Έχει συζητηθεί όσο κανένας άλλος κριτής το τελευταίο διάστημα! Ο λόγος για τον διακεκριμένο φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί πάρα πολύ για την αυστηρή κριτική αλλά και για τις... δηλητηριώδεις ατάκες που πετάει στα επίδοξα μοντέλα στο Greece's Next Top Model!

Τι απαντάει στους επικριτές του ο Δημήτρης Σκουλός; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: Η απάντηση του αν είναι με την Τριανταφυλλίδου και το ντροπιαστικό σχόλιο για την Στεφανίδου!

Έχει αλλάξει γνώμη ο φωτογράφος βλέποντας τα δάκρυα των υποψήφιων "αγγέλων" μπροστά του; Απαντάει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για το αν θεωρεί ότι έχει κάνει ποτέ... bullying όπως τον έχουν κατηγορήσει!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση:Το «Τατουάζ» έστειλε στην κόλαση δυο προγράμματα φοβερά και ελπιδοφόρα!

Κάνεις bullying στα κορίτσια;

Τι σημαίνει ότι κάνω bullying; Πότε ήμουν αυστηρός υπέρ το δέον;

Την κοπέλα από την Κύπρο που ήταν 1,55μ. τη ρώτησες πού είναι το άλλο μισό...

Δεν το είπα στραβά, χαμογέλασε και η ίδια. Αυτοσαρκάζομαι συνέχεια και αν κάποιος δεν δέχεται τον σαρκασμό αυτό είναι δικό του θέμα, αλλά δεν είναι bullying. Ήξερε από μόνη της ότι δεν κάνει, παρ’ ότι είναι πολύ χαριτωμένη και μου έφτιαξε τη διάθεση εκείνη τη μέρα. Για μοντέλο το ύψος ήταν απαγορευτικό. Μπορεί να κάνει άλλα πράγματα, αυτό που κάνει στο Instagram το κάνει καταπληκτικά, αλλά σαν μοντέλο δεν θα είχε καμία τύχη.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Άντεξε την επίθεση η Σκορδά από Καραβάτου, Στεφανίδου και Τσιμτσιλή!

Το βάρος είναι απαγορευτικό;

Όχι, τα plus size μοντέλα ζουν και βασιλεύουν. Αυτές τις μέρες η Ashley Graham περπάτησε για την Dolce Gabbana, παρ’ ότι έχει περιττά κιλά. Παίζει ρόλο η κατανομή των κιλών και το πρόσωπο. Όλα τα plus size μοντέλα, αν δεις το πρόσωπό τους, είναι κούκλες.