My Style Rocks 2: "Βγάζετε τα μάτια σας!" - Παραλίγο να πιαστούν τρέσα με... τρέσα! Ξεκατινιάζονται οι παίκτριες! (βίντεο)

Τι συνέβη στο πλατό;

My Style Rocks 2:

Κάθε επεισόδιο του My Style Rocks και ένας... καβγάς!

Οι παίκτριες βγάζουν... νύχια και είναι αποφασισμένες να μην αφήνουν κουβέντα να πέσει... κάτω! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέρασαν χειροπέδες σε πασίγνωστο μοντέλο!

Τι συνέβη όμως και παραλίγο να πιαστούν για ακόμη μια φορά τρέσα με... τρέσα; Αρκετές από τις παίκτριες του παιχνιδιού έχουν αναφερθεί σε κλίκες που έχουν δημιουργηθεί και σε "στημένες" βαθμολογίες.

Η Δανάη Ντανάκα είχε πάρει θέση μπροστά στους κριτές οι οποίοι σχολίαζαν αυστηρά το look της. Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, της οποίας το μάτι... "κόβει", παρατήρησε πως από πίσω στις καρέκλες υπήρχαν πολλά... σουξου μουξου, οπότε δεν μπόρεσε να μην ρωτήσει.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη γκάφα της Σπυροπούλου στον "αέρα"! Κατέστρεψε... (βίντεο)

Ρώτησε πρώτα την Κάτια Πλούμη, η οποία εμφανέστατα στραβωμένη απάντησε πως δεν συζητούσαν τίποτα. Επέμεινε η Κωνσταντίνα αλλά πήρε την ίδια απάντηση. "Καλά! Τρελούς θα μας βγάλεις;" της είπε η παρουσιάστρια.

Αφού είδε πως δεν έβγαζε άκρη με την Κάτια απευθύνθηκε στην Μαρία Λέκκα η οποία για άλλη μια φορά κατηγόρησε τις συμπαίκτριες της πως ψηφίζουν βάση φιλίας και όχι αντικειμενικά.

Δείτε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της!

Δεν άντεξε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος την γκρίνια που άκουγε από την παίκτρια και της απάντησε άμεσα: "Μην το κάνετε αυτό, είναι εναντίον σας! Και μετά βγάζετε τα μάτια σας και τσακώνεστε κιόλας! "

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: