Γίναμε... Σουηδία! Ο Τσιμιτσέλης παντρεύει την Λασκαράκη με τον Σουλτάτο!

Το διαβάσαμε και αυτό!

Γίναμε... Σουηδία! Ο Τσιμιτσέλης παντρεύει την Λασκαράκη με τον Σουλτάτο!

Οι δυο τους έχουν χωρίσει όμως διατηρούν επαφές αφού έχουν μαζί ένα παιδί! Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμτισέλη και τη Βάσω Λασκαράκη.

Το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και ο κάθε ένας τους έχει ξεκινήσει καινούργια σχέση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σε κλινική απεξάρτησης πασίγνωστος ηθοποιός εδώ και 40 μέρες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζει έναν έρωτα μεγάλο στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού και η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου.

Αυτό όμως που διαβάσαμε, μας ξάφνισε! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης... παντρεύει την Λασκαράκη! Και δεν εννοούμε φυσικά ότι θα της περάσει στέφανα στη καινούργια της σχέση αλλά πως δήλωσε άνετα πως της δίνει την ευχή του!

Δείτε ακόμη: Σπαλιάρας - Μαστοράκη: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο Τσιμιτσέλης δίνει την... ευχή του στη Λασκαράκη για να ξαναπαντρευτεί: «Με το καλό, έχω να πω»!
Παρά το γεγονός ότι χώρισαν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη διατηρούν καλές σχέσεις, για το καλό της κόρης τους, Εύας. Ο ηθοποιός μάλιστα, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου της πρώην συζύγου του, όχι μόνο δεν έχει αντίρρηση αλλά της δίνει και την... ευχή του!

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: "Ποια αυτή που νόμιζε ότι..." - Η σκληρή απάντηση στην Μαρίνα Τσιντικίδου!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Real News είπε: "Η Βάσω είναι μια πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα."

Το λες και... Σουηδικό το μοντέλο!