Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει φοβίες και πως το νεφρό της το δώρισε ο άντρας της!

Ποια είναι η τραγουδίστρια;

Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει φοβίες  και πως το νεφρό της το δώρισε ο άντρας της!

Η διάσημη τραγουδίστρια, αποκαλύπτει και σοκάρει!

Ο λόγος για την Τίνα Τέρνερ που μιλάει για τον σύζυγό της και μουσικό Άικ, που την κακοποιούσε,όμως στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, με τίτλο «My Love Story», η ντίβα της μουσικής περιγράφει την δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα – και πώς της έσωσε την ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Αίθριος καιρός με δυνατό αέρα!

«Δεν ήμουν ποτέ μία από αυτές τις γυναίκες που έπρεπε να κάνουν σεξ οπωσδήποτε. Υπήρχαν περίοδοι που δεν είχα κάνει σεξ για έναν χρόνο, για να είμαι ειλικρινής. Μην γελάτε, αλλά ήμουν πάντα λίγο νευρική στο να ξεκινήσω μια σχέση με έναν άνδρα επειδή δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε στην θέα της περούκας μου. Όσο μου άρεσε η ομορφιά και η ευκολία που μου έδινε, πάντα φοβόμουν να γνωρίσω έναν άνδρα που μπορεί να είχε πρόβλημα αν έμπλεκε ερωτικά με την Τίνα, με τα πλούσια μαλλιά και τα λαμπερά κοσμήματα, αλλά όταν ξυπνούσε, θα έβλεπε μπροστά του την Άννα Μέι. Κι αν απογοητευόταν με τον πραγματικό μου εαυτό;».

Η μοίρα της επεφύλασσε ένα δυνατό χτύπημα. Το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Παρά την τρομακτική είδηση, ο Μπαχ προσπάθησε να την βοηθήσει ψυχολογικά. «Ο Έρβιν πάντα ακτινοβολούσε εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής» λέει. «Με την βοήθειά του, προσπάθησα να διατηρήσω την ηρεμία μου».

Δείτε ακόμη:Ζώδια: Τι μας περιμένει για σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου;


Οι δυσάρεστες παρενέργειες οδήγησαν την Τέρνερ να αποφύγει την παραδοσιακή θεραπεία υπέρ των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και προτού το καταλάβει βρέθηκε αντιμέτωπη με ολική νεφρική ανεπάρκεια.

«Οι συνέπειες της άγνοιάς μου οδήγησαν τελικά σε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου» γράφει.

«Αναρωτήθηκα αν οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι η δωρεά του νεφρού του Έρβιν είχε κάποιο αντάλλαγμα, κατά κάποιον τρόπο» λέει. «Παραδόξως, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό ήμασταν μαζί, υπήρχαν ακόμη άνθρωποι που ήθελαν να πιστεύουν ότι ο Έρβιν με παντρεύτηκε για την περιουσία και την φήμη μου. Τι άλλο θα ήθελε ένας νεότερος άνδρας από μία μεγαλύτερη γυναίκα; Ο Έρβιν πάντα αγνοούσε τις φήμες αυτές».


Η εγχείρηση, που έγινε τον Απρίλιο του 2017, ήταν σε μεγάλο βαθμό επιτυχής, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με επιπλοκές, καθώς το σώμα της προσπαθεί να απορρίψει το νέο όργανο.

«Έζησαν έναν φρικτό γάμο που σχεδόν με κατέστρεψε, αλλά τα κατάφερα. Ξέρω πως η ιατρική μου περιπέτεια δεν έχει τελειώσει. Αλλά είμαι ακόμη εδώ – είμαστε ακόμη εδώ, πιο κοντά από όσο φανταζόμασταν ποτέ. Μπορώ να κοιτάξω πίσω και να καταλάβω γιατί ήταν αυτό το κάρμα μου. Το καλό ήρθε μετά το κακό. Η χαρά βγήκε από τον πόνο. Και δεν ήμουν ποτέ τόσο ολοκληρωτικά ευτυχισμένη όσο είμαι σήμερα».