Κώστας Τσουρός: "Όταν άκουσα το όνομα της Ευριδίκης Βαλαβάνη, δεν κρύβω ότι..."

Τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για την Ευρυδίκη Βαλάβανη;

Κώστας Τσουρός:

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται", Κώστας Τσουρός έχει εκφραστεί αρκετές φορές με καυστικά σχόλια για διάφορες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Από τα... βέλη του δεν είχε γλιτώσει ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία μοιράζονται τον ίδιο... καναπέ για αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: "Ο ΣΚΑΙ με αποζημίωσε για ψυχική οδύνη αλλά..."

Δείτε ακόμη: Γάμος Οικονομάκου - Μιχόπουλου: Δεν πάει ο νους σας ποια έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη!

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και την δημοσιογράφο Γωγώ Θωμά και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ευρυδίκη!

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η εμφάνιση που σχολιάστηκε εξαιρετικά αρνητικά στο γάμο της Οικονομάκου

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είστε μαζί στο Καλύτερα Δε Γίνεται! Γνωριστήκατε στο Dancing With The Stars και ήταν κι εκείνη ανάμεσα σε όσους είχες σχολιάσει τηλεοπτικά- όχι πάντα θετικά.

Λέω αυτό που πιστεύω. Μέσα από αυτή τη δουλειά δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Η Ευρυδίκη, όταν βρεθήκαμε στο DWTS, από την πρώτη στιγμή που με είδε -και το λέω προς τιμήν της- ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Από τότε είμαστε μια χαρά. Ήμουν ο πρώτος που έκλεισε στην ομάδα της Ναταλίας για το Καλύτερα Δε Γίνεται!, και δεν σου κρύβω ότι, όταν άκουσα το όνομα της Ευρυδίκης, χάρηκα πολύ.