Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός ο παίκτης τους... έστειλε κυριολεκτικά! Μέχρι και ο Τανιμανίδης υποκλίθηκε! (βίντεο)

Τα μαγικά που έστειλαν... "αδιάβαστο" μέχρι και τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αυτός ο παίκτης τους... έστειλε κυριολεκτικά! Μέχρι και ο Τανιμανίδης υποκλίθηκε! (βίντεο)

Ένας ταχυδακτυλουργός έκανε τους κριτές του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" να υποκλιθούν αφού τους άφησε κυριολεκτικά με το στόμα... ανοιχτό!

Την Κυριακή ο Δημήτρης Μουσουράκης εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές και θέλησε να τους κάνει τα μαγικά του... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Έτοιμη για γάμο! Ετεοκλή ακούς;

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δείξει πως δεν πιστεύει στα... μαγικά και στους ταχυδακτυλουργούς με αποτέλεσμα να είναι ο πιο δύσκολος από τους τρεις να πειστούν.

Ο Δημήτρης Μουσουράκης όμως ήταν αποφασισμένος να τους κάνει να... σκαλώσουν και ξεκαθάρισε από την αρχή πως το κόλπο του δεν έχει καμία σχέση με χαρτιά!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Οι δηλώσεις για τη νέα σχέση μετά το Λιάγκα! (Βίντεο)

Ο μάγος αναφέρθηκε πρώτα στο φαινόμενο του Deja Vu ενώ στη συνέχεια έβαλε τον Σάκη να τραβήξει ένα χαρτί από την τράπουλα, της Μαρία Μπακοδήμου να πει ένα χρηματικό ποσό το οποίο έχει πάνω του και τον Γιώργο Καπουτζίδη ένα μέρος από όσα είχε γραμμένα στο μπλοκάκι του.

Αφού και οι τρεις κριτές έκαναν ότι τους προέτρεψε ο... μάγος, ζήτησε από την παραγωγή να προβάλουν ένα βίντεο στην οθόνη.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε απελπιστική κατάσταση για την...

Και τότε ήταν που έμειναν με το στόμα... ανοιχτό και οι τρεις! Γιατί;

Μα γιατί στο βίντεο απεικονιζόταν ο Δημήτρης Μουσουράκης να έχει στην τσέπη του τραπουλόχαρτο που διάλεξε ο Σάκης και τα χρήματα που είπε η Μαρία...

Το πιο... σκαλωτικό όμως για τους τρεις κριτές ήταν πως το βίντεο ήταν τραβηγμένο μπροστά στον... Πύργο της Πίζας, δηλαδή το μέρος που διάλεξε ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: