Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το σπαγγάτο του Τανιμανίδη, το κλάμα Καπουτζίδη, οι διαγωνιζόμενοι που ενθουσίασαν τους κριτές! (Βίντεο)

Τι είδαμε χτες;

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το σπαγγάτο του Τανιμανίδη, το κλάμα Καπουτζίδη, οι διαγωνιζόμενοι που ενθουσίασαν τους κριτές! (Βίντεο)

Tι έγινε χτες στο Ελλάδα έχεις ταλέντο; Όλα όσα είδαμε και... πρέπει να δείτε κι εσείς!


Οι στιγμές έντασης και όσα μας έκαναν εντύπωση! Διαβάστε παρακάτω...

Απίστευτες στιγμές γέλιου μέχρι δακρύων ζουν οι τηλεθεατές του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο!"

O Σάκης Τανιμανίδης έχει κέφια και το δείχνει...

Δείτε ακόμη: GNTM: Τι έγινε στο παιχνίδι! Η αποχώρηση, η επίθεση σε Καγιά και Καραγεωργίου, τα κορίτσια που ενθουσίασαν τους φωτογράφους! (Βίντεο)

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε μπροστά του η ελαστική κοπέλα για να δείξει το νούμερο της εκείνος της απάντησε πως για να την περάσει πρέπει να δει πόσο δύσκολα είναι αυτά που κάνει.

Σηκώθηκε από την καρέκλα του και προσπάθησε να κάνει ένα.. σπαγγάτο!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 9 Οκτωβρίου!

Φυσικά δεν τα κατάφερε αλλά πρόσφερε γέλιο απίστευτο σε όσους τον είδαν!

Μήπως έχει παίξει ρόλο το ότι τα νούμερα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο είναι τόσο χαμηλά που χθες τους πέρασε μέχρι και ο... Μπακαλόγατος Ζήκος; (Δείτε εδώ) Μήπως ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ότι μπορεί για να ανεβάσει τα νούμερα και το ενδιαφέρον του κοινού;

Λέμε μήπως!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr:

Μάλιστα λίγο αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης δάκρυσε στον "αέρα" του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και προέβη και σε μια αποκάλυψη!

Ο νεαρός που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές για να διαγωνιστεί στο rap τραγούδι... ήθελε να περάσει ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού και κατά του bullying στο σχολικό περιβάλλον.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε την αποκάλυψη πως και εκείνος ήταν θύμα bullying στο σχολείο και φορτίστηκε συναισθηματικά με αποτέλεσμα να δακρύσει...

Δείτε όσα έγιναν στο απόσπασμα του youweekly.gr: