Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr για την σούπερ μεταγραφή του ANT1! (Βίντεο)

Σας το είχαμε γράψει πρώτοι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr για την σούπερ μεταγραφή του ANT1! (Βίντεο)

Σας το είχαμε γράψει πρώτοι και σήμερα ο Ουγγαρέζος μας επιβεβαίωσε στο Πρωινό!


Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας αλλά το συγκεκριμένο κείμενο πρέπει να σας το παραθέσουμε αυτούσιο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα Γάμος Οικονομάκου: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και δεν έγραψε κανείς! Κακοντυμένες, καλοντυμένες, τσιγκουνιές, χλιδές,παράπονα, βέτο, κακίες...

Η μεταγραφή που θα συζητηθεί και αποτελεί έκπληξη είναι γεγονός!

Ο λόγος; Φυσικά θα σας τα αποκαλύψω όλα! Όλο το παρασκήνιο, όλα τα πηγαδάκια και ότι συνέβη! Γι΄ αυτό άλλωστε είμαι και εγώ εδώ, που τα μαθαίνω όλα και τα μοιράζομαι μαζί σας!

Ποια είναι αυτή η μεταγραφή; Όλα ξεκίνησαν εχτές το βράδυ, σε party γνωστού περιοδικού, που οργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι. Το πρώην κορίτσι του "Τροχού της τύχης", Τζούλια Νόβα, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε ίσως την πιο σημαντική γνωριμία, μέχρι τώρα... της καριέρας της! Η ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο, συνομιλούσε για αρκετή ώρα με τον καναλάρχη Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος έδειχνε να εντυπωσιάζεται από την παρουσία της στο χώρο! Με τον αγαπημένο της Γιάννη Μάρκου να στέκεται διακριτικά λίγο πιο πίσω, κρατώντας χαμηλό προφίλ!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τιμώρησε σκληρά δυο παρουσιάστριες που τόλμησαν να συγκρουστούν μαζί της!

Το 34χρονο μοντέλο, μάγεψε με το παρουσιαστικό της και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο η πρόταση έπεσε στο τραπέζι! Μετά το Star και τη λήξη της συνεργασίας της, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοίγει την πόρτα του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει και επίσημα η πρώτη συνάντηση στο γραφείο του Θοδωρή Κυριακού.

Σε ρόλο έκπληξη, ωστόσο, θα αξιοποιηθεί η Τζούλια, αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι ή ακόμα να τοποθετηθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου για πρωινή εκπομπή!

Δείτε ακόμη: ANT1: Στελεχάρα φεύγει και πάει στο Epsilon του Σαββίδη! Μεγάλο λάθος... αποκλειστικό!

Το θέμα πάντως είναι ένα! Η γνωριμία έγινε, η συζήτηση έγινε και η πρόταση που τόσα χρόνια περίμενε ήρθε! Μένει τώρα να δούμε πως θα πάει η συνάντηση και φυσικά πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο! Σήμερα, κατά τη διάρκεια της στήλης του "Μέχρι να έρθει η Φαίη" στην εκπομπή "Το Πρωινό", ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πώς "η εκπομπή που πιθανότατα να αναλάβει λέγεται "Follow Nomads" με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Για να τον πλαισιώσουν επικρατέστερες είναι η Μαρία Φραγκάκη, η Τζούλια Νόβα και η Χριστίνα Κολέτσα". Δείτε το σχετικό βίντεο: