"Του είπα να του ρίξει μια μπουνιά..." Το bullying που δέχτηκαν τα παιδιά του Κωστόπουλου!

Θύματα bullying έπεσαν τα παιδιά του

Καλεσμένος στο "Πρωινό" βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε εκτός των θεμάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα και στα παιδιά του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το "My Style Rocks είναι η επιτομή της βλακείας. Δεν ξέρω ποιος πρωτοξεφτιλίζεται!"

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο να πει την γνώμη του για το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για το bullying. Με την σειρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως έχουν βιώσει τα παιδιά του bullying

"Αυτή τη στιγμή και το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά και συμφωνώ απόλυτα με τον Καπουτζίδη. Η μεγάλη μου η κόρη η Αμαλία υφίστο στο σχολείο την επίθεση ενός κοριτσιού που ήταν πιο μεγάλη σε όγκο, πιο δυνατό πιο ψηλό. Την έσπρωχνε, της έπαιρνε τα μολύβια και το παιδί γύρισε σπίτι και έκλαιγε. Πήγαμε στον καθηγητή γιατί οι καθηγητές πρέπει αυτά να τα αντιμετωπίζουν. Φωνάξανε τους γονείς και τους μιλάει. Είπαν οκ. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Ε την τρίτη φορά πήρα τον μπαμπά και του είπα κοίταξε να δεις έρχομαι όπως είμαι και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα. Μετά από εκείνη την στιγμή τελείωσε" Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος για την κόρη του.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Δεν φαντάζεστε που θα την δούμε μετά τα καλλιστεία!

Ενώ όπως στην συνέχεια είπε με τον γιο του που είχε δεχθεί bullying το αντιμετώπισε λέγοντας του να του ρίξει μια μπουνιά επειδή ήταν αγόρι.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: