"To Next Top Model μου άφησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα..."

Συγκλονιστική εξομολόγηση της παίκτριας του reality...

Πάλεψε πολύ για να στήσει την καριέρα της και να βρει τον εαυτό της! Η Ντένια Αγαλιανού κατακεραυνώνει το παιχνίδι που την έκανε γνωστή στην Ελλάδα.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς στο Youweekly.gr το εντυπωσιακό μοντέλο αποκαλύπτεται και λέει τα πάντα για το Νext Top Model! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: H Τσιντικίδου τραβά στα δικαστήρια την Βόσσου! "Πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου..."

Μας συστήθηκε μέσα από το "Next Top Model" του 2010 ενώ ανέτρεψε τη ζωή της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Πλέον είναι περιζήτητη στο Μεξικό όπου εργάζεται ως ηθοποιός αλλά και ως life coach!

Τι θυμάται όμως από το Next Top Model και την εμπειρία της στο σπίτι με τα άλλα μοντέλα;

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Δεν φαντάζεστε που θα την δούμε μετά τα καλλιστεία!

Οι καβγάδες σας ήταν οι περισσότεροι fake;

Κάθε φορά που γινόταν ένας καβγάς μέσα στο σπίτι, μπορεί το συνεργείο εκείνη την ώρα να έκανε πλάνα πάνω στον όροφο κι εμείς να ήμασταν κάτω. Μέχρι να κατέβουν μπορεί να πέρναγε ώρα, να μας πετύχαιναν στο τέλος του καβγά και να μας έλεγαν «μπορείτε να ξαναρίξετε λίγο τον καβγά γιατί δεν τον είδαμε;», την ώρα που εμείς τρέμαμε ολόκληρες και κλαίγαμε.

Δείτε ακόμη: GNTM: Απαράδεκτη γκάφα! Έδωσαν σε παίκτρια plus size να φορέσει φόρεμα.... small!

Ποια η τύχη σήμερα της τότε νικήτριας;

Δεν ξέρω τίποτα για τη Σεράινα, δεν την έχω δει πουθενά, ούτε έχω ακούσει κάτι. Νομίζω ότι τα έχει παρατήσει εδώ και πολλά χρόνια, ότι δοκίμασε στο Μιλάνο, είδε ότι δεν πήγε καλά και τα παράτησε.

Δείτε ακόμη: To Twitter ρίχνει τα... πυρά του στο GNTM! "Δεν κάνουν και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς"

Φεύγοντας από εκεί έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου και δεν ήθελες να ξαναδείς κανέναν;

Δεν έριξα μαύρη πέτρα, αλλά το «Next Top Model» μας δημιούργησε πολλά ψυχολογικά ότι δεν ήμασταν αρκετά ικανές. Με τη σημερινή μου εμπειρία και ωριμότητα αυτό το βλέπω πραγματικά σαν ένα κίνητρο, όταν δεν πιστεύει αρχικά κάποιος σε σένα και προσπαθείς να του αποδείξεις το αντίθετο. Αν και δεν με ενδιαφέρει καν τι θα πει κάποιος, με ενδιαφέρει να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Έριξα μαύρη πέτρα στην αρχή, γιατί πίστευα ότι δεν υπάρχει ελευθερία. Μπορεί να πόνεσε, γιατί ένα αντίο πάντα πονάει, αλλά ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν θα το μετανιώσω και ότι όλα θα ήταν για καλό μου, ότι θα γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας.

TAGS