Ελεονώρα Μελέτη: Γι' αυτόν το λόγο απαντά στα κακόβουλα σχόλια στο Instagram!

Τι είπε η παρουσιάστρια για τους followers της και τα σχόλιά τους;

Ελεονώρα Μελέτη: Γι' αυτόν το λόγο απαντά στα κακόβουλα σχόλια στο Instagram!

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της «Μετά τα Μεσάνυχτα»!

Η ξανθιά παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων την ρώτησε: Διαβάστε παρακάτω...

«Όσες φορές ανεβάζουμε φωτογραφίες μαζί στο Instagram, πάντα έχεις κάτι γλυκό να γράψεις και σε ευχαριστώ πάρα πολύ… Εμένα με συγκίνησες για αυτά που έγραψες για την παρουσίαση προγράμματος, είπα «κοίτα τι έχει αυτό το κορίτσι μέσα του».

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: "Ο Θοδωρής παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουμε..." Όλη η αλήθεια για το σύζυγό της! (βίντεο)

Θέλω να σε ρωτήσω σου γράφουν πράγματα στο Ιnstagram, που δεν σου αρέσουν και πως το αντιμετωπίζεις;»!


Η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε : «Τις ύβρεις τις σβήνω, δεν μου αρέσουν, τα αρνητικά σχόλια όχι… κι εγώ απαντώ με επιθετικές απαντήσεις στις επιθετικές προκλήσεις, αλλά δεν χρησιμοποιώ ύβρεις… Σε ένα σχόλιο που μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει «κακή μάνα» γιατί έχω βγάλει μία φωτογραφία στην Επίδαυρο, που έχω πάει να τιμήσω τον άντρα μου, που έχει κάνει την παραγωγή στους «Βατράχους» και για να φύγω αυτές τις πέντε ώρες έχω αφήσει γάλα για μία βδομάδα για αυτές τις πέντε ώρες, θα με πεις εσύ κακιά μάνα εμένα, που δεν με ξέρεις και θα με «κατηγορήσεις» ότι αφήνω γάλα σκόνη στις δέκα νταντάδες που μου κρατούν τα παιδιά;

Δείτε ακόμη: Η Οικονομάκου αντέγραψε την Μπόσνιακ στο Instagram! Χαμός με τους followers!

Απαντώ όταν κάποιος μου πατήσει κάτι ευαίσθητο, όπως αυτό που σου ανέφερα Ελένη. Αφού, δεν είναι αλήθεια γιατί να μην απαντήσω;»!