The Voice: Το τατουάζ με τον Μουζουράκη και τα δάκρυα της Παπαρίζου! Τι είδαμε χτες... (Βίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το επεισόδιο!

The Voice: Το τατουάζ με τον Μουζουράκη και τα δάκρυα της Παπαρίζου! Τι είδαμε χτες... (Βίντεο)

Χαμός έγινε και χτες στο επεισόδιο του The Voice!

Με το που ξεκίνησε το show, o παίκτης ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα, προκειμένου να κερδίσει τους κριτές... Διαβάστε παρακάτω....

Πάνος Μουζουράκης,Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου δεν ενθουσιάστηκαν με τις φωνητικές του ικανότητες και τον κράτησαν σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Τελικά δεν τους κέρδισε και δεν πέρασε στην επόμενη φάση,όμως ο παίκτης τους επιφύλασσε μια έκπληξη, αφού γύρισαν και οι τρεις τους αποκάλυψε ότι είχε το ίδιο τατουάζ με τον αγαπημένο του ήρωα.

Η αποκάλυψη του όταν σήκωσε την μπλούζα του και έδειξε το τατουάζ με τον Πάνο Μουζουράκη!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου!

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:

Στην συνέχεια, είδαμε ένα παιδί από την Κύπρο με θεική φωνή, που τραγούδησε ένα πασίγνωστο τραγούδι του Σάκη Ρουβά, το "Σε έχω ερωτευτεί".

Τον τραγουδιστή toν διεκδίκησαν με απίστευτο πείσμα και θανατηφόρες ατάκες και ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς.

Το τι ειπώθηκε πρέπει να το δείτε μόνοι σας μέχρι και ο Μαραβέγιας μπήκε στη μέση για να πείσει τον παίκτη να πάει με τον Μουζουράκη!

Δείτε τους σπαρακτικούς διαλόγους στο βίντεο του youweekly.gr

Λίγο αργότερα στο stage, ανέβηκε ένας παίκτης ο οποίος τραγούδησε ένα τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια, το "Δε ζητάω πολλά".

Ο ίδιος το ερμήνευσε πολύ ωραία, όπως θα ακούσετε και εσείς!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου;

Ο Σάκης Ρουβάς,λοιπόν, γύρισε όπως και ο Μαραβέγιας, και θέλησε να διεκδικήσει τον παίκτη.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν παρέλειψε και το... τσουχτερό σχόλιο του για τον Μαραβέγια λέγοντας συγκεκριμένα, "Γύρισα έτσι για να σου πω ότι το είπε καλύτερα από τον Μαραβέγια..."

Απολαύστε το βίντεο στο youweekly.gr:

Αμέσως μετά, ανέβηκε ένας παίκτης που θέλησε να τιμήσει το παραδοσιακό τραγούδι.

Αυτό το είδος τραγουδιού, θυμίζει στους Έλληνες πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν!

Έτσι και στην Έλενα Παπαρίζου, που μόλις τελείωσε το τραγούδι, εκτός από το δυνατό μπράβο,πήρε τον χρόνο της και μοιράστηκε με το κοινό αλλά και εμάς τους τηλεθεατές, αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

Απολαύστε το συγκινητικό βίντεο στο youweekly.gr:

Λίγο πριν το φινάλε, ένας ακόμα παίκτης, πήρε την κιθάρα του και πήγε με απόφαση να περάσει στην επόμενη φάση. Ο ίδιος, έδειξε το ταλέντο του στους κριτές και φυσικά τους εντυπωσίασε, με την υπέροχη φωνή του αλλά και με την κιθάρα του!

Δείτε τους κριτές να κοντραρίζονται για το ποιος θα τον πάρει στην ομάδα του! Τελικά; Με ποιον πήγε; Απολαύστε το βίντεο στο youweekly.gr:

Για το κλείσιμο κρατήσαμε την παίκτρια που έκανε όλους τους κριτές να γυρίσουν απευθείας!

Η ίδια, ανέβηκε στο stage, έτοιμη να περάσει στην επόμενη δοκιμασία, όπως φυσικά παρακολουθήσαμε όλοι μας, ενώ ο παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης, ανέβηκε λέγοντας της να πάει στη δική του ομάδα...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Με άνοδο της θερμοκρασίας και... 7 μποφόρ η Τετάρτη!

Αμέσως ξεκίνησε ο πανικός μεταξύ των κριτών για την "κατάκτηση" της παίκτριας, με τον Μουζουράκη να μπλοκάρει τον Σάκη Ρουβά.

Η κοπέλα, αποκάλυψε πως ήθελε να πάει στην ομάδα του Σάκη,αλλά δυστυχώς δεν μπορεί λόγω του block, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να πάει με την Έλενα!

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr: