Κατερίνα Καινούργιου: Γελάνε πίσω από την πλάτη της αλλά εκείνη νομίζει ότι είναι....Βασίλισσα!

Μα τι έχει πάθει επιτέλους αυτή η κοπέλα;

Κατερίνα Καινούργιου: Γελάνε πίσω από την πλάτη της αλλά εκείνη νομίζει ότι είναι....Βασίλισσα!

Η Κατερίνα Καινούργιου, νομίζει πως είναι η βασίλισσα του καναλιού!

Μα τι έχουν πάθει όλες και νομίζουν πως είναι οι βασίλισσες των καναλιών; Η Ελένη Μενεγάκη, η επί χρόνια βασίλισσα της τηλεθέασης με το θρόνο της να είναι κερδισμένος επ' άξια... Από την άλλη έχουμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του Σκάι( νέο κανάλι, νέο πρόσωπο... γελάμε!), την γνωστή στο κοινό πλέον ως "Queen Ντίνα", εντάξει δεν θα σχολιάσω τώρα αυτόν τον χαρακτηρισμό για την Ντίνα, άλλη ώρα! Διαβάστε παρακάτω...

Βεβαίως, βεβαίως... έχουμε και μια ακόμα βασίλισσα, που σε λίγο με τόσα στέμματα, δεν θα μείνει τρέσα για τρέσα από το μαλλιοτράβηγμα, που ευτυχώς δηλαδή που είναι σε άλλα κανάλια!

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, που νομίζει πως είναι μια σταρ! Η Κατερίνα Καινούργιου, περπατάει στο κανάλι λες και έχει ψηλώσει 30 πόντους, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η εκπομπή της το πρωί και το ύφος, παραμένει ύφος!

Δείτε ακόμη: Τσολάκη και Γκουντάρας στα μαχαίρια! Χαμός πίσω από τις κάμερες για την τηλεθέαση!

"Η Κατερίνα εδώ και λίγες εβδομάδες περπατάει στους διαδρόμους του καναλιού, παλιό Epsilon, νυν Open και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι! Έχει την εντύπωση ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη! Μόνο στο ξανθό, ίσως και αυτό χαριστικά γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι! Αυτό το καταλαβαίνεις και μόνο που την βλέπεις από κοντά. Οπωσδήποτε υπάρχει μεταστροφή στην συμπεριφορά της και δεν κρύβεται, αφού έχει σηκώσει αμανέ γιατί λέει ότι είναι ένας άσσος για το κανάλι", αυτά μου είπε η πηγή μου και δεν πρέπει να έχει - λογικά - πολύ άδικο, αφού γελάνε όλοι πίσω από την πλάτη της!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Σε ομηρία και απελπιστική κατάσταση!

Από την άλλη, θυμάστε που σας είχαμε πει ότι έχει πάθει το σύνδρομο "Μαυρίδη"; Άκου λέει!

Μα τι είναι και αυτό; Πάλι τα ίδια βρε αγάπη μου; Όλο, λες, πως δεν θέλεις να μιλάς για τα προσωπικά σου, πως το μετανιώνεις κάθε φορά, πως μετά από τόσα χρόνια δεν θες να εκτίθεσαι και πάλι τα ίδια! Αγκαλιές και φιλιά με τον νέο σου αγαπημένο, που είναι και μικρότερός σου, άλλο αυτό, περί ορέξεως... αλλά γιατί τόση έκθεση; Γιατί να πουλάς, ξεπουλώντας την προσωπική σου ζωή; Γιατί δεν βάζεις μυαλό; Ποιος ο λόγος να ανεβάζεις συνέχεια φωτογραφίες αγαπησιάρικες; Όλα ένα γιατί! Πρόσεχε, λέμε εμείς, γιατί όποιος (νομίζει) πως πετάει κοντά στον ήλιο, στο τέλος τα φτερά καίγονται...