My Style Rocks 2: Το... τυχαίο γεγονός που εκθέτει παίκτρια! Η αποκάλυψη του Κουδουνάρη για παίκτρια που την έφερε σε δύσκολη θέση! (βίντεο)

Βγαίνουν... μαχαίρια στο πλατό του My Style Rocks!

My Style Rocks 2: Το... τυχαίο γεγονός που εκθέτει παίκτρια! Η αποκάλυψη του Κουδουνάρη για παίκτρια που την έφερε σε δύσκολη θέση! (βίντεο)

Οι τρεις κριτές του My Style Rocks 2 έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα προβολής του παιχνιδιού έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να βλέπουν look τα οποία είναι ή αντιγραφή ή δουλειά άλλων πχ από βιτρίνα!

Η Χριστίνα Παπαδέλη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλια τους και να πάρει την βαθμολογία της για το concept της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ουπς! Την πέταξε την σπόντα της η Κωνσταντίνα! - "Και να μην έρθω..." (βίντεο)

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησε από την παραγωγή να δείξει μια φωτογραφία στο video wall.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Έσκασε τώρα! Οι πρώτες φωτογραφίες από τα αγωνίσματα!

Η φωτογραφία που βγήκε στον "αέρα" έδειχνε στη μια μεριά την Χριστίνα Παπαδέλη με ένα look της περασμένης εβδομάδας και από την άλλη πλευρά ένα μοντέλο με τα ίδια ρούχα ακριβώς που φορούσε εκείνη την μέρα η παίκτρια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι τηλεθεατές του στέλουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι παίκτριες λειτουργούν με την λογική... clopy paste!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Το κακό το μάτι "χτύπησε" το παιχνίδι! Η αποκάλυψη από την Σπυροπούλου! (βίντεο)

"Φόρτωσε" η παίκτρια όπως δήλωσε "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" και εξήγησε πως είχε κάνει εκείνη την μέρα το συγκεκριμένο outfit και πως έχει και τις αποδείξεις!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr που ακολουθεί: