Αθηνά Οικονομάκου: "Γιατί το περνάω όλο αυτό;" - Το δημόσιο μήνυμα λίγο μετά τον γάμο της...

Τι έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου;

Αθηνά Οικονομάκου:

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Αθηνά Οικονομάκου λίγες μέρες μετά τον γάμο της...

Η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram και αναρωτιέται: "Γιατί το περνάω όλο αυτό;" Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βγήκε από το κέντρο απεξάρτησης! Το πρώτο μήνυμα πασίγνωστου ηθοποιού!

Το αέρινο νυφικό της δια χειρός της καλής της φίλης Σήλιας Κριθαριώτη έκλεψε τις εντυπώσεις και είναι αυτό που... πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες που "ανέβασε" η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Είναι όλα... πλακάκια" Η ατάκα του Αργυρόπουλου που άφησε κάγκελο την παίκτρια!

Τις συνόδευσε με μια κατάθεση ψυχής και ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της μετά την γέννηση του γιου της.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ουπς! Την πέταξε την σπόντα της η Κωνσταντίνα! - "Και να μην έρθω..." (βίντεο)

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά..και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρρωτηθώ "γιατί το περνάω όλο αυτό;" Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου Σ´ευχαριστώ και πάλι υπέροχη celiakritharioti ♥️ Ps christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό!"

Δείτε τις φωτογραφίες: