Πασίγνωστος ηθοποιός Ζεν πρεμιέ καταστράφηκε και ζει στο σπίτι του ηθοποιού!

Για ποιον ηθοποιό πρόκειται;

 Πασίγνωστος ηθοποιός Ζεν πρεμιέ καταστράφηκε και ζει στο σπίτι του ηθοποιού!

Μεγάλος Ζεν πρεμιέ καταστράφηκε...

Στη δεκαετία του '80 ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης, τον οποίο κυνηγούσαν στρατιές γυναικών. Διαβάστε παρακάτω...

Έζησε μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, όμως το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά προβλήματα και κάποιες συγκυρίες -όπως ένα τροχαίο ατύχημα- τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από την ενεργό δράση. Η είδηση ότι ο καρδιοκατακτητής Νίκος Ζιάγκος, που πρωταγωνιστούσε και σαν μοντέλο σε πολλά διαφημιστικά σποτ της εποχής εκείνης, φιλοξενείται στο "Σπίτι του ηθοποιού", μας ξάφνιασε!

Και όχι ευχάριστα. Κι όμως, για τον ίδιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού "Ciao", φαίνεται ότι όλο αυτό που ζει σήμερα δεν είναι παρά μια ακόμα εμπειρία, στην ήδη πολύ πλούσια σε εμπειρίες ζωή του. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος πλέον βλέπει τα πράγματα με διαφορετική ματιά, πιο φιλοσοφική, έχει αποφασίσει να ξορκίσει τη δύσκολη περίοδο που πέρασε τα τελευταία χρόνια, έχοντας υποστεί ατυχήματα και οικονομικές καταστροφές, με τη συγγραφή ενός σεναρίου για μια κωμική ταινία που θα αναφέρεται στο "Σπίτι του Ηθοποιού" και την παραμονή του σε αυτό.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Πλέον κάνει τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης! Και στο κρεβάτι του μασάζ... (Βίντεο)

Ο Νίκος Ζιάγκος μετακόμισε εκεί τον περασμένο Οκτώβριο, υστερία από τη μεσολάβηση -προς την Άννα Φόνσου- της καλής του φίλης και συναδέλφου Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, με την οποία συνεργάζονταν στο θέατρο τα τελευταία τρία χρόνια.

«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο Ciao δίνοντας μια εικόνα της κατάστασης του λίγο πριν αποφασίσει να πάει και να μείνει στο "Σπίτι του ηθοποιού".

Δείτε ακόμη: Nomads 2 spoiler: Ποιοι δυσκολεύονται, ποιοι νικάνε, ποιος παίκτης κάνει την διαφορά! Αποκάλυψη!

Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα, που τον ανάγκασε για πολύ καιρό να μείνει εκτός δράσης, ήταν ένα ατύχημα που είχε οδηγώντας τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερά του χέρι και να οδηγηθεί επειγόντως στο χειρουργείο. Το χειρότερο, όμως, ήταν ότι βρέθηκε σε άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί χωρίς να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο ίδιος αναγκάστηκε να πει ψέματα ότι ήταν ασφαλισμένος, αλλιώς δεν θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο.

«Έπρεπε να το πω αυτό, το ψέμα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να γιατρευτώ. Τελικά όμως είπα την αλήθεια και με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί ότι τους χρωστάω», είπε ο ίδιος. Στο "Σπίτι του ηθοποιού" ο Νίκος Ζιάγκος έχει βρει το προσωρινό του καταφύγιο μέχρι να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Εδώ συναντήθηκα με δύο-τρεις φίλους, όπως είναι ο Γιάννης Γούτης και ο Βαγγέλης Τσιγαράς και τα περνάμε καλά. Είναι σαν ξενοδοχείο και δεν το κρύβω, είναι σαν να βιώνω τα παιδικά χρόνια που δεν έζησα. Με το δωματιάκι μου και τους άλλους "συμφοιτητές" μου να κάνουμε μαζί πλάκες», λέει και ευχαριστεί από καρδιάς την Άννα Φόνσου για τη στήριξη πού του προσφέρει.

«Η Άννα έχει κάνει ένα επίτευγμα με αυτό το ίδρυμα που έφτιαξε αγωνιζόμενη για 25χρόνια. Όλο το οίκημα είναι λουξ, με πάρα πολλές παροχές. Πέρα απ' αυτό, όμως, η Αννούλα είναι η αγαπημένη μας, η αδελφή μας, η μανούλα μας και την αγαπάμε πάρα πολύ. Είμαστε ευγνώμονες που μας φιλοξενεί εδώ», λέει ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Ζιάγκος, από τους πιο γοητευτικούς ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια είχε μιλήσει για την συγκλονιστική ιστορία του 35χρονου σήμερα, γιου του και τη σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά.

«Έχω να δω τον Γιάννη πάνω από είκοσι μήνες επειδή ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα απεξάρτησης από την ηρωίνη στη Σεβίλλη»!

Ο ηθοποιός απέκτησε τον μονάκριβο γιο του, Γιάννη, καρπό του έρωτά του από τον μόλις έξι μηνών γάμων του. Με τη σύζυγό του, όμως, χώρισε φιλικά και σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Τα προβλήματα όμως ξεκίνησαν όταν «στην ζωή του μπήκε ένας καινούργιος πατέρας. Ο πατριός του με την πρώην σύζυγό μου απέκτησαν δυο ακόμη αγοράκια. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Τσακωμοί, αντιδικίες, κόντρες σε ημερήσια διάταξη μπροστά στα παιδιά».

«Σε ηλικία 15 ετών ο γιος μου αναγκάστηκε να μείνει με τη γιαγιά του . Ξεκίνησε τα χάπια και μου περιέγραψαν χαρακτηριστικά ένα άγριο περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά μέσα στο σπίτι της πρώην συζύγου μου με τον δεύτερο άντρα της. Ο Γιάννης εξοργισμένος από την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και επηρεασμένος από τα γεγονότα που διαδραματίζονταν καθημερινά, επιτέθηκε λεκτικά στην μητέρα του και τον πατριό του: «Αν ξανατσακωθείτε μπροστά στα παιδιά θα σας μαχαιρώσω».» τόνισε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Οι ψεύτικες υποσχέσεις της ηρωίνης τον αιχμαλώτισαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Δεν είχε ζωή, όνειρα, ελπίδες. Νόμιζα ότι τίποτε δεν θα τον κρατούσε ζωντανό. Έχασε τα καλύτερα χρόνια του, σπούδαζε πληροφορική και πήγαινε τεχνικό λύκειο. Τότε τον εντάξαμε σε [πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην Ιταλία. Τώρα τους τελευταίους είκοσι μήνες βρίσκεται στην Σεβίλλη σε ένα κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών που ξεκίνησε να δουλεύει σε αυτόν τον τομέα στην Ισπανία πριν δεκαεπτά χρόνια. Από τότε έχουν βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά».