Δύσκολες ώρες! Σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Σοκ στην σόουμπιζ!

Δύσκολες ώρες! Σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Η Selena Gomez νοσηλεύεται εξαιτίας ενός σοβαρού νευρικού κλονισμού που υπέστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα το «TMZ», η 26χρονη τραγουδίστρια έχει νοσηλευθεί δύο φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων. Διαβάστε παρακάτω...

Τη δεύτερη φορά, υπέστη ένα «συναισθηματικό κλονισμό», όπως ανέφεραν διάφορες ανώνυμες πηγές.

Αυτή τη στιγμή, η Selena Gomez λαμβάνει την απαραίτητη θεραπεία σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας.

Η pop star βρισκόταν στην κατοικία της, στο Studio City στην Καλιφόρνια, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η επείγουσα ανάγκη για νοσηλεία, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Κάντο όπως η Μενεγάκη! Το τρικ της Σκορδά για να ανέβει σε τηλεθέαση! (Βίντεο)

Η Selena Gomez φέρεται να ήταν αρκετά μελαγχολική και να είχε ανησυχητικά χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, εξαιτίας της μεταμόσχευσης νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί το καλοκαίρι του 2017.

Οι πηγές αποκαλύπτουν ότι ένα οικογενειακό μέλος τη μετέφερε στο νοσοκομείο του «Cedars-Sinai» στο Λος Άντζελες.

Αφού πήρε εξιτήριο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έπρεπε να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο, επειδή ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων στον στο αίμα της παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα. Το γεγονός αυτό, την οδήγησε σε πλήρη συναισθηματική κατάρρευση.

Δείτε ακόμη: «Του έδωσαν 10.000 ευρώ για να πάει στο Survivor»! Απίστευτη αποκάλυψη του Ουγγαρέζου!

Η Selena Gomez φέρεται να «τρελάθηκε» να προσπαθούσε να αφαιρέσει από το χέρι της την ενδοφλέβια αγωγή που της χορηγούταν, καθώς δεν μπορούσε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

«Η Selena προσπαθεί πολύ σκληρά πρόσφατα να παραμείνει εστιασμένη και να μην αφήσει την ψυχική υγεία της να την επηρεάσει», εξηγεί μία πηγή.

«Έχει γράψει νέα μουσική και μετακόμισε στο Orange County για να ξεφύγει από τη ρουτίνα και για να αλλάξει αέρα. Τελικά, με όλα τα προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν, η Selena άρχισε να αισθάνεται υπερβολικά συγκλονισμένη.»

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Η αποκάλυψη για την μεγάλη αλλαγή! Live και δωρεάν θα γίνεται η ψηφοφορία αποχώρησης

Επί του παρόντος, η Selena Gomez βρίσκεται σε ψυχιατρικό κέντρο της Ανατολικής Ακτής και λαμβάνει διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία (DBT), η οποία περιθάλπει διάφορες ψυχικές διαταραχές.