"...τα β*ζι* της Μελέτη..." - Η επική απάντηση της Ελεονώρας σε follower!

Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε σχόλια follower που δεν της αρέσουν ή θεωρούν ότι την προσβάλλουν.

Με αφορμή την εμφάνιση της Ελεονώρας στην πρεμιέρα της εκπομπής της "Μετά Τα Μεσάνυχτα" αρκετοί σχολίασαν το ντύσιμο της στο twitter. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καλημέρα Ελλάδα: Άγριο επεισόδιο πίσω από τις κάμερες! Εκτός η Μπάγια Αντωνοπούλου;

Ένας χρήστης μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παλιότερες σέξι εμφανίσεις της Ελεονώρας γράφοντας "«Κοίτα να δει πως αλλάζει ο άνθρωπος. Κάποτε μας έλεγαν τις ειδήσεις τα βυζιά της Ελεονώρας Μελέτη και τώρα το ζιβάγκο φτάνει μέχρι τη μύτη! Μόνο μπούργκα δεν έχει βάλει ακόμα η γλυκούλα" ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από το παρελθόν...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Δεν είμαστε ζώα εδώ πέρα! Με έχετε ταράξει!" (βίντεο)

Η Ελεονώρα δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητο το σχόλιο και με τον γνωστό της αυτοσαρκασμό έγραψε: "Υπερβολές καλέ μου... λαιμόκοψη φοράω. Μόλις τελειώσω το θηλασμό θα ξαναγίνω αυτή που αγάπησες!"

Ο διάλογος ανάμεσα στους δυο τους συνεχίστηκε με αρκετή δόση χιούμορ!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Η Σπυροπούλου και τα... τάπερ! Δεν κολλάει πουθενά η παρουσιάστρια.... (βίντεο)

Ο χρήστης δήλωσε την αγάπη του για την Ελενονώρα! "Ανυπομονώ αγαπημένου μου! Μας λείπεις!! (Μπάι δε γουέη είμαι ''καλή σου'' και όχι ''καλός σου'')!!"

Απάντηση που προκάλεσε την έκπληξη της... "Πού να φανταστώ ότι θα σαι «καλή» μου και θα μιλάς για με με!"



Δείτε τις φωτογραφίες: