Αποκάλυψη: Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια 7,5 μηνών έγκυος... Δεν το ξέρει κανείς!

Το έκρυβε καλά αλλά την ανακαλύψαμε!

Αποκάλυψη: Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια 7,5 μηνών έγκυος... Δεν το ξέρει κανείς!

Είναι μια κούκλα που στο πέρασμα της τρίζουν πεζοδρόμια,ξεκίνησε την καριέρα της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης σε ηλικία 14 ετών.

Το πρωί σχολείο, το βράδυ μπουζούκια! Διαβάστε παρακάτω...

Ναι είναι η Σάσα Μπάστα και είναι έγκυος 7,5 μηνών πατέρας είναι ένας επιχειρηματίας από την Μύκονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η τραγουδίστρια πετάει στα σύννεφα από ευτυχία....

Δείτε ακόμη: Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ πασίγνωστες Ελληνίδες παρουσιάστριες! Πως «κάηκαν» από τα social media;

Ποια είναι η Σάσα Μπάστα κάποια πράγματα που σίγουρα δεν ξέρετε...

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!)
Η Σάσα (όπως και η Αντζελα Δημητρίου) έχει βγάλει το… πανεπιστήμιο της ζωής! Οπως έχει δηλώσει πάντως, ξέρει να παίζει οκτώ μουσικά όργανα!

Επίσημη πρώτη
Στα μπουζούκια της Ξάνθης, όπου έγινε σε χρόνο-ρεκόρ η νέα σταρ της πόλης και την έγραψαν μέχρι και οι τοπικές εφημερίδες.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Επιτέλους βρήκε νέα αγάπη στη ζωή της; Αποκάλυψη για την ζωή της παρουσιάστριας!

Δυνατή στιγμή
Οταν έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε στο φακό. Οι σέξι φωτογραφήσεις της έγιναν το διαβατήριό της για το πάνελ του Θέμου Αναστασιάδη και άρχισε να μιλάει.



Στιγμή αδυναμίας
Κάθε στιγμή που τραγουδάει. Αν και ξέρει να προκαλεί… ζημιές χιλιάδων ευρώ πάνω στην πίστα, φωνητικά θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.

Οι άνθρωποι γύρω της
Η μαμά της, ο αδελφός της και ο σύντροφός της Θοδωρής Λανταβός, που -όπως φημολογείται- της χάρισε και δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Καυτά» gossip
Το ειδύλλιό της με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, που έκανε φινάλε με το γνωστό τρακάρισμα του Hummer και την απώλεια του παστίτσιου!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Ποια κοπέλα αποχώρησε - ποιες ξέσπασαν σε κλάματα στο studio! (Bίντεο)


Ατάκα κι επιτόπου
«Η μαμά μου λέει ότι οι άντρες πρέπει να έχουν τρία πράγματα: επικοινωνία, σεξ και λεφτά. Κατά τη γνώμη μου, η επικοινωνία και το σεξ είναι τα βασικότερα».



Ποια είναι
Την «ανακάλυψε» στην Ξάνθη ένας επιχειρηματίας τοπικού νυχτερινού κέντρου. Η Σάσα έκανε βόλτα με τη μαμά της και έτρωγε παγωτό όταν δέχτηκε (και αποδέχτηκε) την πρώτη της επαγγελματική πρόταση. Λίγα χρόνια μετά μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα κι έπιασε δουλειά στο «Posidonio», κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σύντομα οι προτάσεις για σέξι φωτογραφήσεις έπεσαν βροχή και η Σάσα έβγαλε τα ρούχα της για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο της showbiz. Κάπου παρακάτω έγινε το νέο κορίτσι του «ΟΛΑ» και σίγουρα το πιο ομιλητικό. Το video που τραγουδούσε ολόγυμνη πίσω από τη βιόλα της ονομάστηκε «Στροφή στην ποιότητα» και εκτίναξε τις μετοχές της στα ύψη. Ακολούθησε η συνεργασία της με τον Χάρη Ακριτίδη.

Η Σάσα Μπάστα είχε μιλήσει στο Youweekly λίγο μετά τον χωρισμό της....

Η Σάσα Μπάστα, η οποία βρίσκεται στα καλύτερά της, μιλάει 7 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Βαλεντίνο πρώτη φορά στο Youweekly.gr για τα νέα δεδομένα στη ζωή της και απαντάει σε απαγορευμένα ερωτήματα που άλλοτε δεν θα τα συζητούσε καν...

Βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της, δημιουργική και ευτυχισμένη, κάτι καινούριο έχει ξεκινήσει στη ζωή της και στην καριέρα της, αλλά εκείνη δεν θέλει να πει περισσότερα γιατί φοβάται το κακό μάτι και τη γρουσουζιά. Η πανέμορφη Σάσα πιο sexy και αποκαλυπτική παρά ποτέ...


Πιο ερωτεύσιμη παρά ποτέ, πραγματικά νιώθεις ότι είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου; Συνήθως μετά από έναν χωρισμό πέφτουμε στα πατώματα... Με το χέρι στην καρδιά, εσύ ένιωσες καθόλου έτσι; Εγώ, αν θέλεις να ξέρεις την άποψή μου, σε βλέπω απροβλημάτιστη και ευτυχισμένη! Διαβάστε παρακάτω...

Είμαι... πιο δημιουργική θα έλεγα, που με κάνει να βιώνω την καλύτερή μου φάση! Αφοσιωμένη αποκλειστικά σε αυτό που αγαπάω πραγματικά, το τραγούδι χωρίς δεύτερες, τρίτες σκέψεις. Και με το χέρι στην καρδιά λοιπόν... Ξέρω ότι είναι λίγο βαρετό που θα επαναληφθώ, αλλά ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή! Γι’ αυτό και κρατάω όμορφες αναμνήσεις. Και σίγουρα απροβλημάτιστη και ευτυχισμένη συνεχίζω τη ζωή μου.

Πέρασες καθόλου δύσκολες στιγμές; Γιατί μιλάμε για μια σχέση 5 χρόνων που πήγαινε για γάμο και ίσα που ακούμπησε και δεν πέρασε.

Οι πρώτες μέρες που ήμουν σε ένα «μεταβατικό στάδιο», θα έλεγα…ήταν δύσκολα! Για ακόμη μία φορά, όμως, η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν συνεχώς να χαμογελώ και εγκλιματίστηκα γρήγορα στα «νέα δεδομένα» μου! Όσο για τον γάμο δεν θα το σχολιάσω… η ζωή συνεχίζεται για όλους μας!

Μα πώς είναι δυνατόν από τη μια στιγμή στην άλλη και γνωρίζοντάς σας εδώ και τόσα χρόνια να είσαι με έναν άνθρωπο, να τον αγαπάς, να τον λατρεύεις και ξαφνικά να γίνεται κάτι και όλα αυτά τα χρόνια να τα πετάς;

Όλες οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν αρχή, μέση και τέλος... Και αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της και ο καθένας πήρε πλέον τον δρόμο του και προχωράει τη ζωή του. Εξάλλου, δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι…