Χωρισμός σοκ για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Αποκάλυψη!

Ο λόγος για...

Χωρισμός σοκ για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Αποκάλυψη!

«Ο χρόνος που πέρασε έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ ήμουν Αθήνα εκείνος στην Κύπρο οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε.»

Ο χωρισμός ανάμεσα στον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Κλέλια Μενελάου είναι οριστικός όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια η χορεύτρια με συνέντευξη της μετά από τρία χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας με το γνωστό ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως παραδέχεται η όμορφη μπαλαρίνα κλασικού χώρου η απόσταση που μπήκε ανάμεσα τους ήταν η αιτία που η σχέση τους οδηγήθηκε σε κρίση. Μια σχέση που από πέρσι τον Οκτώβριο άρχισε να ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί παρόλο που αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο ο ίδιος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δήλωνες σε εφημερίδες ότι «με την Κλέλια είμαστε μια χαρά».

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Η ξεφτίλα του Βασιλόπουλου,τα κλάματα παίκτριας και η ομάδα που νίκησε! (Βίντεο)

Όπως αποδείχτηκε με το πέρασμα του χρόνου οι δυο τους δεν παρέδωσαν εύκολα τα όπλα και σίγουρα προσπάθησα αρκετές φορές να επανέλθουν στο σημείο που βρισκόταν όταν πρωτογνωριστήκαν .

Ο έρωτας τους όμως άρχισε να δοκιμάζεται λόγω της απόστασης που τους χώριζα και τους κρατούσε μακριά. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έλειπε για μεγάλα διαστήματα στην Κύπρο λόγω γυρισμάτων στη σειρά που πρωταγωνιστούσαν ενώ η Κλέλια έμενε μόνιμα στην Αθήνα όπου και χρειαζόταν!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου!

Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν τις εξελίξεις στα επαγγελματικά τους που θα δυσκόλευε την προσωπική τους ζωή Ο χωρισμός όπως γράφει η real φάνταζε πλέον ως η μόνη λύση!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου;

Έτσι κάποια στιγμή αποφάσισα να την δουν κατάματα και να πάρουν την απόφαση τους και να δώσουν τέλος στην μακροχρόνια σχέση τους! Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του youweekly.gr ο χωρισμός τους δεν έγινε σε άσχημο κλίμα.