GNTM: Την απέρριψαν και σάρωσε σε καλλιστεία στο Λίβανο! Ποια είναι;

Φεύγει για Αμερική το μοντέλο!

GNTM: Την απέρριψαν και σάρωσε σε καλλιστεία στο Λίβανο! Ποια είναι;

Μπορεί οι κριτές του GNTM να την απέρριψαν , ωστόσο το μοντέλο σάρωσε τα καλλιστεία και τώρα ήδη κάνει συζητήσεις για καριέρα στην Αμερική.

Η Ηρώ Δημητροπούλου, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους κριτές του GNTM για τις επεμβάσεις που έχει κάνει τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της, με αποτέλεσμα να μην περάσει στο bootcamp. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Την ακούσαμε να τραγουδάει στον γάμο της και μας τρέλανε! Η φωνή για το Ελλάδα έχεις ταλέντο! (Βίντεο)

Το μοντέλο παρόλα αυτά δεν πααρτάει το μόντελινγκ, αντιθέτως θα θα μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική με σκοπό να κάνει την καριέρα της εκεί και όπως αποκάλυψε έχει κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η 10χρονη που μάγεψε τους κριτές και ο θαρραλέος Μπάμπης που έσυρε 3 αμάξια! (Βίντεο)

"Έχω τις σπουδές μου. Δεν θα ήθελα να είμαι αιώνια μοντέλο. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Η σκληρή απάντηση στην Νεφέλη Γαζή! "Γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια..."

Έχω πει την αλήθεια, έχω πειράξει τα χείλη μου και το στήθος μου. Επέλεξα να τα κάνω από μικρή ηλικία, δικαίωμά μου αυτό. Στο Λίβανο πήρα τη δεύτερη θέση, ήταν να βγω πρώτη. Από τον Ιανουάριο φεύγω για Αμερική. Θα ασχοληθώ εκεί με το μόντελινγκ. Έχω μιλήσει ήδη με πρακτορείο" Δήλωσε η Ηρώ Δημητροπούλου.

TAGS