Θύμα κλοπής γνωστός αστρολόγος! Οι πρώτες πληροφορίες...

Τι δήλωσε ο ίδιος!

Θύμα κλοπής γνωστός αστρολόγος! Οι πρώτες πληροφορίες...

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός αστρολόγος, κάτι που ο ίδιος δεν πρόβλεψε!

Ο Άρης Παπαδογιάννης έπεσε θύμα ληστείας από ζευγάρι που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του με αφορμή τις προβλέψεις για το μέλλον τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αννίτα Ναθαναήλ: Το μήνυμα της μετά την αποχώρηση από το Nomads!

Όπως δήλωσε ο αστρολόγος το ζευγάρι δεν κινούσε υποψίες, καθώς ήταν ευπαρουσίαστο και καθώσπρέπει. Συγκεκριμένα ανέφερε "Ήταν ένα ευπαρουσίαστο και ιδιαίτερα καθωσπρέπει ζευγάρι μεσήλικων Ελλήνων. Η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα εμφανίσιμη και καλοντυμένη και μόνο για κλέφτρα δεν έμοιαζε".

Δείτε ακόμη: ANT1 - NOMADS: «Φέρτε τον μπροστά μου να τον σκίσω»!

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον αστρολόγο για να τους πει τον καφέ . Ενώ ο αστρολόγος πήγε να τους φτιάξει τον καφέ, εκείνοι στον λίγο χρόνο που βρήκαν κατάφεραν και έκλεψαν χρυσαφικά, το laptop, αρχεία της δουλειάς και 3000 ευρώ. Ο Άρης Παπαδογιάννης όταν συνειδητοποίησε ότι το ζευγάρι έφυγε πήγε εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο μεγατόνων: Γάμος μαϊμού πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή με την νεαρή αγαπημένη του!

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η συγκεκριμένη κλοπή είχε προσχεδιαστεί. Το ζευγάρι των καλούσε συνεχώς για να τον επισκεφθούν και πως τον γνώριζαν από την εκπομπή.Εντύπωση του έκανε πως ο αριθμός που τον καλούσε ήταν απόρρητος.