Ο Παπαδάκης γλεντάει την Μπάγια Αντωνοπούλου! Γελάνε μέχρι και τα μουστάκια του!

Γιατί ο Παπαδάκης γλεντάει την Μπάγια;

Ο Παπαδάκης γλεντάει την Μπάγια Αντωνοπούλου! Γελάνε μέχρι και τα μουστάκια του!

Σήμερα θα σας συνδυάσω δύο ρεπορτάζ.

Ένα είναι η τηλεθέαση των πρωινών ειδησεογραφικών προγραμμάτων. Και δεύτερο είναι το παρασκήνιο που συμβαίνει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με τα νούμερα της τελευταίας εβδομάδας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτη ατάκα πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! «Πηγαίνω τις παντόφλες στον άντρα μου»! (Βίντεο)

Λοιπόν, ξεκινάω από τα νούμερα τα χθεσινά. Θυμίζω πως η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι εκτός εκπομπής. Χθες λοιπόν το "Καλημέρα Ελλάδα" έκανε στο δυναμικό κοινό 24%. Το 'Σήμερα" του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου έκανε 19,6%. Ο Παπαδάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό και όσες μέρες λείπει Αντωνοπούλου χωρίς καμία εξαίρεση νικάει κατά κράτος και με διάφορα την εκπομπή του ανταγωνισμού!

Και πάμε στο παρασκήνιο. Κάθε μέρα που ο Γιώργος Παπαδάκης, παίρνει τα νούμερα, γελάνε μέχρι και τα μουστάκια του. Λέει στους συνεργάτες του ότι...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: GNTM, Tατουάζ, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, Φριτέζα! Ποια κέρδισε; Ποιος έκανε αρνητικό ρεκόρ!

«Δεν χρειαζόμαστε κανένα πρόσωπο...για να ανεβάζουμε το δυναμικό κοινό. Το δυναμικό κοινό και την τηλεθέαση θα την κάνουν η δουλειά μας, η σκληρή δουλειά μας και το ρεπορτάζ. Όσο όμορφοι κι αν είμαστε (αυτό πάει στην Μπάγια Αντωνοπούλου), όσο φρέσκα πρόσωπα κι αν είμαστε, αν όλη μέρα παίζουμε με το κινητό μας(ακούς Μπάγια;) και δεν ενδιαφερόμαστε να φέρουμε το ρεπορτάζ και να κάνουμε τη δουλειά μας, τα νούμερα μας θα είναι απογοητευτικά και ο κόσμος θα μας γυρίσει την πλάτη!

Αυτά μου μετέφερε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, ότι λέγονται στο περιθώριο της εκπομπής. Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι πολύ συγχυσμένος με όλη αυτή την ιστορία. Και ξεκαθάρισε στο κανάλι ότι αν η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν θέλει μία φορά να γυρίσει στην εκπομπή του αυτός δεν θέλει δέκα!!! Ο τρόπος που δουλεύει το πάθος που έχει και η δύναμη που δίνει στην εκπομπή δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ελιγμούς στο κανάλι του ΑΝΤ1 όσο κι αν ο Λιαρέλλης συμπαθεί την συγκεκριμένη κοπέλα. Σε λίγο θα σας έχουμε περισσότερο ρεπορτάζ για αυτή την ιστορία!