Βασίλης Κούκουρας: Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε ο "Μάνθος" για το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

"Έπρεπε να έχω μαζί μου έναν βοηθό..."

Βασίλης Κούκουρας: Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε ο

O Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε ότι...

Αφιέρωμα στη θρυλική σειρά του Ant1 "Κωνσταντίνου και Ελένης", έκανε το περιοδικό "DownTown" με τους πρωταγωνιστές να μιλούν και να θυμούνται διάφορα περιστατικά. Ο Μάνθος Φουστάνος, κατά κόσμον, Βασίλης Κούκουρας, αποκάλυψε πώς βγήκαν οι ατάκες που έλεγε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο Τούρκος παραγωγός μηνύει το Nomads! Ραγδαίες εξελίξεις!

«Πολλές ατάκες έχουν μείνει από το σίριαλ. Το «σαχλοκαζανόβας», που με φώναζε ο Κατακουζηνός, βγήκε στην προσπάθεια του να περιγράψει τον άνθρωπο που δεν έκανε καμία διάκριση στις γυναίκες. Το «τα μάλα» που συνήθιζε να λέει ο Κατακουζηνός ήταν επίσης μια λέξη που τόσο ο Χάρης όσο και εγώ χρησιμοποιούσαμε κατά καιρούς στη ζωή μας.

Δείτε ακόμη: Αnt1: «Σώστε το NOMADS πάση θυσία» Αλλάζουν τους...

Όσο για την εμβληματική ατάκα του Μάνθου «Έχω και Porsche πάμε μια βόλτα;» θέλω να πω πως πράγματι υπήρχε Porsche τη δείξαμε και τρεις τέσσερις φορές. Για να την οδηγήσω έπρεπε να έχω μαζί μου έναν βοηθό που θα με εκπαίδευε, γιατί επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο ειδικό στη μεταχείριση του. Θυμάμαι έκανα βόλτες στη λεωφόρο Παιανίας μέχρι να πάρω τον αέρα. Λόγω της ατάκας αυτής μου είχαν προτείνει, δύο φορές μάλιστα να διαφημίσω Porsche αυτοκίνητα για μια καμπάνια ευρωπαϊκής εμβέλειας», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας.