Ουγγαρέζος - Σκορδά: Η παρατήρηση που τον έβγαλε απ' τα ρούχα του! (Βίντεο)

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Ουγγαρέζος - Σκορδά: Η παρατήρηση που τον έβγαλε απ' τα ρούχα του! (Βίντεο)

Ένταση στο πλατό μεταξύ των δυο παρουσιαστών!

Απολαυστικές οι στιγμές που παρακολούθησε το Πανελλήνιο, σήμερα, στον αέρα του Πρω1νό. Διαβάστε παρακάτω...

Ωραία! Ας είμαστε ειλικρινείς! Φέτος δε "πετάει η ομάδα"! Ούτε είναι η ροή της εκπομπής ...στον αυτόματο πιλότο και "όλα καλα, όλα ανθηρά"! Τα παιδιά το βρίσκουν - όπως όλοι όταν "βουτάνε" σε μια νέα πραγματικότητα!

Δείτε ακόμη: Meghan Markle: Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της!

Θες ο ανταγωνισμός; Θες το καθημερινό άγχος για τη τηλεθέαση; Θες το προσωπικό δράμα που κουβαλάει καθένας ξεχωριστά στη δουλειά; Η ουσία είναι μια! Υπάρχουν νεύρα στο πλατό και συχνά μυρίζει μπαρούτι, με τους πρωταγωνιστές να είναι "τσακμάκια αναμμένα"!

Δείτε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος: Τσίμπησε κιλάκια και... του πάει! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σήμερα λοιπόν, το κλίμα βάρυνε κάπως και οι διαθέσεις έπεσαν! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, διαφώνησε σε κάποια φάση με την Φαίη Σκορδά γιατί μάταια όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο παρουσιαστής προσπαθούσε να δώσει τηλεοπτική πάσα στο επόμενο θέμα. Την ώρα που ανέφερε λοιπόν τι θα δούμε και ποιος έκανε τη συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά έκανε παρεμβάσεις περιγράφοντας ποια πρόσωπα εμφανίζονταν στα πλάνα. Έτσι, εκνευρίστηκε και κατέληξε να τσαλακώσει το χαρτί με τις σημειώσεις του.

Δείτε ακόμη: Η φαρμακερή ατάκα για την Σπυροπούλου: "Μετά το "My Style Rocks" θα μείνει άνεργη" (βίντεο)

«Μα βρε αγάπη μου μιλάω, γιατί την ώρα που βλέπεις τα πλάνα να μην πω τα ονόματα που βλέπω; Πρέπει να πεις για τα πλάνα», είπε η παρουσιάστρια.

Και τότε ο Δημήτρης νευρίασε και της είπε: «Μα μιλάω εγώ και μιλάς και εσύ από κάτω και ακούγονται δυο φωνές. Τι θα κάνουμε τώρα;»! «Δεν φτάνει που σου κάνω και την δεύτερη φωνή» είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά!

Δείτε το βίντεο: