Μπάγια Αντωνοπούλου: "Δεν γυρίζω πίσω! Δεν αντέχω άλλο!"

"Δεν αντέχω άλλο, πληγώθηκα από ανθρώπους ανθρώπους που αγαπούσα"!

Μπάγια Αντωνοπούλου:

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας στο "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την καταιγίδα που θα θα ακολουθούσε και όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έγινε θέμα συζήτησης και το όνομα της ακουγόταν συνέχεια στα... πηγαδάκια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα και τα... αγόρια της! Έσκασε τώρα! Αυτό είναι το trailer της εκπομπής της Καινούργιου! (βίντεο)

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στον ΓΙώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου; Η Μπάγια είχε δεχτεί αρκετές φορές παρατήρηση από τον Γιώργο Παπαδάκη σχόλια και παρατηρήσεις για την ενασχόληση της με τα social media.

Άλλη μια παρατήρηση έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες πάλι για το ίδιο θέμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρχικά αντέδρασε ψύχραιμα στις φωνές του και προσπάθησε να μη δώσει συνέχεια, απλώς έφυγε από το πλατό με δάκρυα στα μάτια και δεν ξαναγύρισε...

Δείτε ακόμη: Ζέτα Δούκα: "Ο Μιχάλης θα κάνει δεύτερο παιδί..." - Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τον σύζυγος της!

Παρά τα όσα ανέφερε στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης, προσπαθώντας να αιτιολογήσει την απουσία της στα επίμονα ερωτήματα του κοινού, η Μπάγια είχε ήδη πάρει την απόφασή της. Δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή την αντιμετώπιση, την ώρα που είχε αποδείξει πως μπορεί να υποστηρίξει μία εκπομπή (φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα το περασμένο καλοκαίρι), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συνέχιζε να δουλεύει χωρίς άδεια για έναν χρόνο στους φρενήρεις ρυθμούς της πρωινής ζώνης και έτσι υπέβαλε την παραίτησή της απευθείας στον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή.

Δείτε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Καυτές αγορές για τα μάτια του Μαραβέγια και μόνο!

Τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε και με τον Στρατή Λιαρέλλη, Γενικό Διευθυντή του σταθμού και πρώην συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος τη συμβούλεψε να ηρεμήσει και μετά να πάρει τις οριστικές αποφάσεις της, δίνοντάς της παράλληλα και μέρος από την καλοκαιρινή άδεια που δικαιούταν. «Έχει περιθώριο ακόμα μία εβδομάδα, όταν και λήγει η άδειά της, για να επιστρέψει», υποστηρίζουν πηγές μέσα από το κανάλι, ωστόσο αυτό μοιάζει ως μακρινό ενδεχόμενο.

Δείτε ακόμη: New love in town! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης!

Ανθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον μας μεταφέρουν όμως ότι δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει, καθώς δεν θεωρεί πως έκανε κάτι κακό. «Δεν γυρίζω πίσω!», ακούστηκε να λέει συγκεκριμένα, έχοντας δώσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για τη συγκεκριμένη εκπομπή εισπράττοντας μόνο πίκρα και υποτιμητικά σχόλια στον αέρα, ανήμερα των γενεθλίων της μάλιστα... "Δεν αντέχω άλλο, πληγώθηκα από ανθρώπους ανθρώπους που αγαπούσα"! ακούστηκε να λέει η Μπάγια...