Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στην Πεντέλη! Βγαλμένο από περιοδικό...

Η κουζίνα κλέβει την παράσταση!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στην Πεντέλη! Βγαλμένο από περιοδικό...

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μένει ακόμα στο πατρικό σπίτι της στην Πεντέλη!


Η γνωστή δημοσιογράφος, που είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τον τσακωμό με το Γιώργο Παπαδάκη έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της ειδικά μετά τον χαμό του πατέρα της, Ρενέ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM 2: Χαμός στο Twitter! «Η Γαρυφαλλιά είναι από το Αγρίνιο, βλέπω να σφάζει την κλίκα και να γίνεται επεισόδιο στον Κόκκινο κύκλο»!


Μάλιστα η μητέρα της όντας σχεδιάστρια χρησιμοποιεί πλέον την οικία και ως ατελιέ.

Δείτε ακόμη: «Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι απαράδεκτη με το πασουμάκι και το φρύδι»! (Βίντεο)

«Είναι το πατρικό µου σπίτι. Εδώ γεννήθηκα και µεγάλωσα. Μετά τον θάνατο του πατέρα µου Ρενέ, που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια, µένουµε πλέον µόνες µε τη µητέρα µου Κατερίνα, η οποία είναι σχεδιάστρια και χρησιµοποιεί το σπίτι και ως ατελιέ. ∆εν είναι και η πιο εύκολη περίοδος όταν προκύπτει ασθένεια µέσα στην οικογένεια. Ο πατέρας µου είχε καρκίνο – έκανε θεραπείες για δύο χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολα. Με τη µητέρα µου ήταν πολύ αγαπηµένοι, αλλά δυστυχώς συνέβη αυτό το γεγονός. Ήταν ενδυµατολόγος – γλύπτης και το σπίτι το διακόσµησε κυρίως ο ίδιος. Ήταν πολύ καλός φίλος µε ανθρώπους του πνεύµατος και της τέχνης” είχε πει η Μπάγια σε παλαιότερη συνέντευξη. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ανατροπή με Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου και Στεφανίδου! Κάποια έκανε αρνητικό ρεκόρ!