"Κινδυνεύω να μπω φυλακή, δεν μου το χρώσταγε αυτό ο τόπος!"

Κραυγή αγωνίας!

Την προσωπική του περιπέτεια που ξεκίνησε από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του Θεατρικού Μουσείου περιέγραψε ο σπουδαίος συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους μαζί με το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Μελέτης και Ερευνας του Ελληνικού Θεάτρου - Θεατρικό Μουσείο (ΚΜΕΕΘ-ΘΜ). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: "Αρέσω όπως ακριβώς είμαι, φυσική!"

«Εγώ κινδυνεύω σε ένα μήνα να πάω φυλακή διότι έχω 5 δίκες μαζί. Το ΙΚΑ κάνει τη δουλειά του αλλά δεν τα οφείλω εγώ ούτε ιδιοκτήτης είμαι. Είμαι άμισθος υπάληλλος που προαπαθεί να βελτιώσει την ελληνική θεατρική επιστήμη» είπε ο κ. Γεωργουσόπουλος αναφερόμενος στα μεγάλα χρέη που έχουν συσσωρευτεί στο Θεατρικό Μουσείο, αλλά και της χρόνιας ολιγωρίας των διαφορετικών ηγεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου τα χρέη αυτά να ρυθμιστούν.

Δείτε ακόμη: Δεν πάει ο νους σας ποιανού μοντέλου κόρη είναι η μπέμπα της φωτογραφίας!

Δείτε ακόμη "Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα έξι παιδιά"

«Μου κατάσχεται κάθε μου κατάθεση και παίρνω μόνο το ακατάσχετο. Δεν μου το χρώσταγε αυτό ο τόπος στα 50 χρόνια προσφοράς μου που έχει αναγνωριστεί από το κράτος» πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένος ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Δείτε ακόμη: Μετά τα Μεσάνυχτα: Ποιους θα έχει απόψε καλεσμένους η Ελεονώρα Μελέτη;

Όπως είπε κλείνοντας την εισήγησή του «δεν περιμενα ότι στα 82 μου θα έπρεπε να απολογούμαι στον κάθε δικαστή και εισαγγελέα που δεν καταλάβαινει τι σημαίνει θεατρικό μουσείο».

Πηγή: Protothema.gr