Nomads:Πέφτουν απ' τα μπαλκόνια στον ANT1 μετά τα χθεσινά νούμερα! (Παρασκήνιο)

Το φυσάνε και δεν κρυώνει!

Nomads:Πέφτουν απ' τα μπαλκόνια στον ANT1 μετά τα χθεσινά νούμερα! (Παρασκήνιο)

Εκεί στο Μαρούσι στο κανάλι του ΑΝΤ1 τα μισά στελέχη είναι με υπογλώσσια. Τι συνέβη;

Εχθές κοντά στο prime time από τις 10.30 το βράδυ μέχρι και πολύ αργά αποφάσισε το κανάλι να παίξει τις καλύτερες στιγμές του ριάλιτι Nomads! Διαβάστε παρακάτω...

Το είπανε Νοmads best moments. Θέλετε να σας πούμε τα νούμερα; Στο δυναμικό κοινό 4,5. Πάρτους κάτω!

Δείτε ακόμη: The Voice: Κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού έφαγε «άκυρο»! Πώς αντέδρασε ο μπαμπάς της;

Το παιχνίδι στο τέταρτο 23.15 με 23.29 έκανε σε νούμερα μονάδα 1% δηλαδή δεν το έβλεπε κανείς. Δίπλα έπαιζε το τατουάζ παραδίπλα το the voice και πάει λέγοντας!

Φανταστείτε για να κάνει τέτοια νούμερα ένα πρόγραμμα πρέπει να είναι όχι απλά κακό αλλά κυριολεκτικά να μην βλέπετε. Η μονάδα (1) που έκανε τα λέει όλα. Γι’ αυτό στο Μαρούσι έχουνε πάθει τον πανικό της αλεπούς δεν ξέρουνε που να κρυφτούν δεν ξέρουν τι να κάνουν πώς να βελτιώσουν το πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Φέρνει νέο ριάλιτι που θα σπάσει ταμία! Οι παίχτες πρώτα κάνουν έρωτα και μετά γνωρίζονται.... Αποκλειστικό!

Ο πνιγμένος λέει από τα μαλλιά του πιάνεται, εμείς είχαμε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες ότι πρότειναν στον Αρναούτογλου μπας και φτιάξει βαλίτσες για να πάει Μαδαγασκάρη. Αλλά πέσανε σε τοίχο. (Διαβάστε εδώ τι είχαμε γράψει τότε)

Όχι δεν θα πάει ο Αρναούτογλου. Και δεν θα πάει διότι έμαθε στις συσκέψεις ότι τον αποκλείσανε από το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή βλακωδώς θεωρούσανε ότι τα δύο νέα παιδιά που στείλανε θα μαζεύανε το δυναμικό κοινό. Σου λέει και ο Γρηγόρης δε σας βγήκε η ομάδα και θα πάω εγώ να μαζέψω τα σπασμένα αμ δε!