Μπάγια Αντωνοπούλου vs Σάρα Σιαμπλή: Τι είναι αυτό που τις ενώνει και τι τις χωρίζει πραγματικά;

Ποια είναι η ομοιότητα και ποια η διαφορά τους;

Μπάγια Αντωνοπούλου vs Σάρα Σιαμπλή: Τι είναι αυτό που τις ενώνει και τι τις χωρίζει πραγματικά;

Η Σάρα Σιαμπλή, είναι η νέα αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο "Καλημέρα Ελλάδα"

Η Σάρα, είναι ένα ταλέντο ανερχόμενο, φρέσκο πρόσωπο και πολλά υποσχόμενο στο χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάρα Σιαμπλή: Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου;

Η νεαρή δημοσιογράφος, εμφανιζόταν στο "Καλοκαίρι Μαζί", του Ant1, καλύπτοντας τα εξωτερικά θέματα της εκπομπής! Είναι παιδί του Ant1, αφού έχει τελειώσει τη σχολή δημοσιογραφίας του καναλιού, ενώ έχει ολοκληρώσει και τις σπουδές φαρμακευτικής στο Λονδίνο.

Είναι εργασιομανής, ενώ προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση! Φροντίζει να είναι πάντα προσεγμένη, ενώ κρατάει χαμηλό προφίλ στις δημόσιες εξόδους της!

Δείτε ακόμη: Βαρδινογιάνης - Αλιμόνου: Ξανά στα δικαστήρια! Η κίνηση της Τζίνας που προκάλεσε την οργή του...

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγια Αντωνοπούλου, η επί χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη είναι και εκείνη πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο της δημοσιογραφίας και αγαπάει τη δουλειά της. Είναι 29 ετών, έχει σπουδάσει μακιγιάζ, δημοσιογραφία στην σχολή του Ant1, ενώ παράλληλα έχει κάνει και σεμινάρια δημοσίων σχέσεων! Πριν φτάσει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, η διαδρομή της είχε αναπάντεχες στάσεις, όπως το 2011, όταν κατέκτησε τον τίτλο Miss Tourism Europe Queen.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πραγματικά σχολή. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δημοσιογράφοι με καριέρα έχουν ξεκινήσει από την εκπομπή του. Είναι εκείνος που θα πάει πρώτος στο γραφείο και θα φύγει τελευταίος. Δεν υπάρχουν θέματα –όχι μόνο στον ενημερωτικό τομέα– που να μη γνωρίζει. Είναι όλη την ώρα στο Ιnternet, από site σε site», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της!

Οι δυο κοπέλες, αγαπούν πολύ τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ! Έχουν τελειώσει τη σχολή του Ant1, είναι παιδιά του καναλιού και έχουν την απόλυτη στήριξή του!