Χρυσούλα Διαβάτη: "O ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας!" - Δημόσια στήριξη στην... νεράϊδα Μαρία Κορινθίου! (βίντεο)

Τι είπε η ηθοποιός στη συνέντευξη της;

Χρυσούλα Διαβάτη:

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς. Με γλώσσα... μαχαίρι, δεν "μασάει" τα λόγια της, και ότι έχει να πει, το λέει με θάρρος!

Στο Πρω1νό και στην δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε για την πολυαναμενόμενη παράσταση "Η Νεράιδα και το Παλικάρι" που θα ανέβει στο θέατρο Broadway τον Νοέμβριο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ant1: Ο Παπαδάκης αυτήν την κοπέλα διάλεξε για αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Η ηθοποιός..."άδειασε" την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία είχε υποδυθεί τον ρόλο της "Κατερινιώς" στην ταινία και στηρίζει την Μαρία Κορινθίου. Γιατί όμως;

Δείτε ακόμη: Σάρα Σιαμπλή: Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου;

Όπως εξήγησε η Χρυσούλα Διαβάτη, ο συγκεκριμένος ρόλος δεν είναι της... γατούλας καθώς η "Κατερινιώ" στην ταινία ήταν πολύ δυναμική κοπέλα, κάτι που είναι και στην πραγματικότητα η Μαρία Κορινθίου η οποία θα παίξει τον ρόλο στην παράσταση.

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκτακτο! Η ανακοίνωση για το μέλλον της στον ΑΝΤ1! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: "Η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή γιατί ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας. Είναι μία δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους και τέτοια. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ πιο σωστός ο ρόλος με τη Μαρία την Κορινθίου. Και βέβαια είναι θέατρο. Το θέατρο δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τηλεόραση ούτε με τον κινηματογράφο".

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr που ακολουθεί: