My Style Rocks 2: Πανικός στο πλατό! Κλάματα, υστερίες και άγριο "χώσιμο"! (βίντεο)

Τι συνέβη στο πλατό;

My Style Rocks 2: Πανικός στο πλατό! Κλάματα, υστερίες και άγριο

Ο κακός χαμός έγινε στο πλατό του My Style Rocks 2! Το ντύσιμο της Έφης Αναστασοπούλου έφερε ένταση, πανικό και κλάματα!

Τι φόρεσε όμως η Έφη Αναστασοπούλου και δημιούργησε το... χάος; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Γυναίκα - έκπληξη εισβάλει στη σειρά! Η καυτή παρουσία που θα φέρει τα πάνω - κάτω...

Η παίκτρια, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει αναδειχθεί αρκετές φορές νικήτρια της ημέρας, αυτή την εβδομάδα, κατηγορήθηκε εμμέσως πλην σαφώς από την συμπαίκτρια της, Δανάη Ντανάκα πως της έκλεψε την ιδέα και αντέγραψε το look της και την ιδέα της να βάλει παντελόνι κάτω από το φόρεμα.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Φόρεσες το βρακί σου ανάποδα; Πω πω... κάφρος!" (βίντεο)

Η Έφη υπερασπίστηκε τον εαυτό της και όταν έφτασε μπροστά στους κριτές ξέσπασε σε κλάματα. "Φόρτωσαν" οι κριτές και με τα κλάματα και με την ένταση και τις υστερίες που υπάρχουν στα παρασκήνια ανάμεσα στις παίκτριες.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Σ' ένα φανάρι, ένας άστεγος με και μου λέει: με όλο τον σεβασμό κυρία, θα πρέπει να..."

Η Δανάη Ντανάκα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να... μαζέψει όσα είχε πει νωρίτερα. Έγιναν έξαλλοι οι κριτές και της τα "έχωσαν". Της τόνισαν πως δεν πρέπει να "μαζεύει" όσα λεει και να υπερασπίζεται την άποψη της.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μάλιστα είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στην Έφη πως το κλάμα της ήταν απαράδεκτο!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του youweekly.gr: