GNTM - Διαρροή: Ποια κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι;

Μην κάνετε κλικ αν δεν θέλετε να μάθετε!

GNTM - Διαρροή: Ποια κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι;

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το Twitter «παίρνει φωτιά» από σχόλια και ήδη οι χρήστες έχουν ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, ενώ λατρεύουν να «θάβουν» την κλίκα του σπιτιού.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε και τις δύο πρώτες αποχωρήσεις. Σοφία Ζαχαριάδου και Ιωάννα Δεσσύλα αποχώρησαν από το σπίτι πριν καν προλάβουν να ζήσουν την εμπειρία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Ήμουν σαν νεκρή. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ή πάρε με ή δώσε μου αιτία για να ζω..."

Η Σοφία βρέθηκε εκτός GNTM καθώς δεν κατάφερε να δώσει ένα κλικ στους κριτές κατά την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, λόγω της φοβίας της με το νερό. Από την άλλη, η Ιωάννα μπορεί να έβγαλε φωτογραφία, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους κριτές και έτσι έφυγε από το ριάλιτι μόδας.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Γύρισε άρον-άρον από το ταξίδι του μέλιτος! Η είδηση που τρόμαξε την παρουσιάστρια...

Πλέον στο σπίτι βρίσκονται 20 κορίτσια, τα οποία διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Κάποιες προχωρούν και κάποιες άλλες όχι και επειδή κανένας δεν κρύβεται από τους χρήστες των social media, υπάρχουν φωτογραφίες από τα κορίτσια που έχουν ήδη εγκαταλείψει το σπίτι.

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η φωτογραφία που άναψε... φωτιές! Χωρίς σουτιέν και μόνο με...

Ποιες είναι;

Η Κατερίνα και η Γαρυφαλλιά.

Τα δύο μοντέλα εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον καφέ τους, με την Γαρυφαλλιά, μάλιστα, να είναι μαζί με την Ιωάννα Δεσσύλα. Τις φωτογραφίες πόσταρε στο Facebook ο λογαριασμός GNTM Memes, προειδοποιώντας για spoiler.

Πηγή: Iefimerida.gr

TAGS