Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Έβγαλα χρήματα όμως τα έχασα" - Δύσκολες ώρες!

Ποια είναι η ηθοποιός;

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει:

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται ότι...

Η Νέλλη Γκίνη, μίλησε σε συνέντευξή της, στο περιοδικό "Λοιπόν" για την καριέρα και τα χρήματα που έβγαλε. Διαβάστε παρακάτω...

Συνέβη να συμβιβαστείς κάνοντας πράγματα που δεν σου άρεσαν;

Όχι ιδιαίτερα, δεν μπορώ να το πω αυτό. Υπήρξα τυχερό παιδί από μικρή. Έκανα παράλληλα 3 καριέρες μέσα στο 24ωρό μου. Είχα τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο και κάθε βράδυ νυχτερινό κέντρο, πίστα όπου υπηρετούσα το σόου. Έβγαλα χρήματα, όμως τα έχασα.

Έκανες κακούς οικονομικούς χειρισμούς και έχασες τα χρήματα σου;

Όποιος μπλέκει με θεατρικές παραγωγές και δεν ξέρει καλά θα κάνει να κάθεται «στ’ αβγά του;» Το επιχείρησα δύο φορές. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν μικρή, ό,τι είχε αρχίσει να γίνεται το όνομα μου. Έκανα το βήμα αυτό μαζί με τον Ντάνο Λυγίζο, το 1981, και μέσα σ' ένα χρόνο έχασα 2.400.000 δραχμές, δικά μου χρήματα. Η επόμενη φορά ήταν με το παιδικό. Τις δύο φορές που το τόλμησα δεν με... ήθελε.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Η φωτογραφία και το αινιγματικό μήνυμα!

Υπήρχαν άνθρωποι που σε στήριξαν;

Φυσικά υπήρξαν. Στη ζωή μου υπήρξε ο Κώστας Πρετεντέρης, τον οποίο ευχαριστώ πάντα και παντού και όταν το άκουγε, μου έλεγε: «Μη μου λες ευχαριστώ, παιδί μου, με κάνεις κι αισθάνομαι άσχημα. Εσένα σου έδωσα κάτι, άλλους τους έκανα θιασάρχες και δεν μου έχουν πει ποτέ "ευχαριστώ"». Εκτιμάω και ανταποδίδω.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου!

Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό με την πάροδο του χρόνου;

Δύσκολα, τα πράγματα ζορίζονται πολύ με την πάροδο του χρόνου. Τα τελευταία χρόνια είχα πολλά ανεβοκατεβάσματα στη ζωή μου, πολλή μοναξιά, πολλά ερωτηματικά και μέχρι πρότινος, το καλοκαίρι, που είπα ότι φεύγω.