Έλενα Χριστοπούλου: Ο παραμυθένιος γάμος, το διαζύγιο και ο νέος έρωτας της coach του GNTM!

Ποιοι είναι οι άντρες της ζωής της;

Έλενα Χριστοπούλου: Ο παραμυθένιος γάμος, το διαζύγιο και ο νέος έρωτας της coach του GNTM!

H Έλενα Χριστοπούλου, είναι η coach-μέντορας των παικτριών του GNTM!

Στην προσωπική της ζωή η coach του «GNTM» υπήρξε παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hair stylist Πάνο Καλλίτση, μέχρι πέρυσι που οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Ασημακοπούλου: "Δεν δέχομαι υποδείξεις από κανέναν!" Το δημόσιο ξέσπασμά της!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής φίλης τους και ύστερα από τριάμισι χρόνια σχέσης, το 2011, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Τους πάντρεψε η Ελεονώρα Μελέτη, σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι στο Λουτράκι, γνωστό από τον κινηματογραφικό γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ομως ο γάμος τους δεν έμελλε να έχει happy end...

Δείτε ακόμη: Σταμάτης Κραουνάκης: "Πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης! Είναι ντροπή να υφίσταται ο..." Ποιον... ξεφτιλίζει ο συνθέτης; (βίντεο)

Είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" και έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της Ελλάδας, εκπροσωπώντας ονόματα, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα, στο εξωτερικό.

Σήμερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο γνωστού επιχειρηματία, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο!